Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Wszystko co zamierzałeś udało Ci się w 100%; swoja drogą mysz naprawdę kosmicznie wygląda.
    Dziękuję, wreszcie coś mi się udało
    Fakt, myszka niepowtarzalna. Ale nie tylko z wyglądu. Możliwość dostosowywania jej pod swoją dłoń jest ogromna. Są 3 wymienne końcówki na dłoń, których wysuw można regulować: dwie z materiału wykończeniowego myszki typu "soft-touch" - niższa i wyższa oraz wykończona gumą (na zdjęciu). Jest też wymienny bok na mały palec: jeden z gumy, dwa z materiału typu "soft-touch", z tym że jeden z nich ma specjalną "półkę" na małego palca, żeby nie dotykał biurka/podkładki. Część na kciuk ma regulowany wysuw w szerz (po skosie) i w długości tył-przód. Nad scrollem jest czterostopniowy regulator DPI - każdy stopień można ustawić w programie do myszki, której maksymalna czułość wynosi 5600 DPI. Myszka ma też przycisk "AIM", który podczas wciśnięcia włącza w myszce ustawioną wcześniej czułość. Ja mam ustawione bodajże 50 DPI, ale można i mniej, nawet 0 (blokada). W tym samym programie możemy programować przyciski i zapisywać je jako profile. Ja mam profile do kilku gier, jak i Photoshopa Trochę ją zareklamowałem, mam nadzieję, że nic mi nikt nie zrobi :P Ale myszka jest naprawdę warta uwagi i każdej złotówki W Photoshopie sprawdza się bardzo dobrze.

Domyślnie

Też lubię takie mychy. Ja miałem DeathAddera 3,5, a teraz Qpad 5k.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Logitech G500 + klawiatura Logitech G11 tworza swietny tandem z mozliwoscia zaprogramowania 18 klawiszy w PSie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów