Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Ogień

Domyślnie Ogień

Przedstawiam grupę, którą już prezentowałem w wątku: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=159710
    Zapraszam do oglądania, komentowania i oceniania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Niestety zdjęcia mnie nie powalają.
    Można było zadbać o lepsze kadry, obróbkę, temat (cube na 5 płonie i cóż z tego?)
    Przepalony ogień, reflektory w tle, nawet jakaś noga od statywu się załapała... Nie dopracowane mz.

Domyślnie

Oj słabiutko - kadrowo i technicznie leży. Ogień prawie wszędzie poprzepalany, białe plamy same. Zdjęcia wyglądają jak pstryki przy okazji grilla.
    Obróbki żadnej nie widzę.

Domyślnie

Kurcze, aż tak słabo??
    Co do lamp w tle i nogi od statywu to celowo nie ruszałem - to nie była sesja, tylko zdjęcia na żywo, z pokazu. Dziwne to było by dla mnie żeby takie rzeczy wystemplowywać, próbować pokazać sterylny kadr jak ze studia.
    Ale dzięki za komentarze

Domyślnie

no niestety, słabo. Wystemplowanie takich odciągaczy wzroku jeszcze nie zrobiło by tych zdjęć sterylnymi
    Widać niedopracowanie i brak obróbki, tego nie da się wytłumaczyć chęciami zrobienia reportażu.
    Spójrz na foty S4INTA na blogu, zobacz jak powinien wyglądać ogień na fotach.

Domyślnie

Fotki S4INTA oczywiście ze widziałem, ale jednak jest spora różnica jak można rozstawić światło i robisz pozowane foty. Tu błyśniete mam tylko w 6tce, żeby pokazać grupę.

Uprawnienia umieszczania postów