Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Bacówka nadaje

Domyślnie Bacówka nadaje

Bacówka w Dolinie Pięciu Stawów Polskich.

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

To jest rzecz której nie próbowałam nigdy bo mi się kojarzy z taszczeniem statywu itp. Otworzyłam link bo jak bacówka to moje strony
    Pięknie pokazane.

Domyślnie

Ładny efekt -tylko szkoda że na kadrze nie widać że to góry...
    Kawał drepatania a własciwie można takie zrobić gdziekolwiek -szkoda niewykorzystanej miejscówki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lesiuc Zobacz posta
    Ładny efekt -tylko szkoda że na kadrze nie widać że to góry...
    Kawał drepatania a własciwie można takie zrobić gdziekolwiek -szkoda niewykorzystanej miejscówki.
    Góry są. Ta czarna plama po lewo od bacówki to Kozi Wierch. Oczywiści każdy widzi co chce. Rozumiem, że może się nie podobać. Ale na bank coś innego niż zazwyczaj z tego miejsca. Pozdrawiam.

Domyślnie

To nie bacowka, to raczej stacja kosmiczna i zaraz tam UFO wyladuje. Wrazenia w stylu science-fiction jeszcze poteguje swiatlo wydobywajace sie oknami. Normalnie jakby ta bacowka miala zaraz odleciec.
    Troche inny gorski fot. A na powaznie to bardzo fajne zdjecie, mega kosmiczna jazda.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

To nie bacówka tylko strażniczówka TPN, gwoli ścisłości
    Co do podobania to jak napisałem -podoba się, gdzie jest Kozi też co nieco się orientuję
    -co nie zmienia faktu że gór na tej fotce nie ma. Nie ma o co się oburzać

Domyślnie

Ależ w życiu się na nikogo nie oburzałem. Cieszę się, że są różne punkty widzenia. A co do bacówki/strażnicówki to ta pierwsza wersja dodaje więcej uroku

Domyślnie

ale zakręciłeś ! wow ! ładnie !
    Puszka300D90isłoiki.......

Uprawnienia umieszczania postów