Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Ulice Hanoi

Domyślnie

Niedzwiedz! Przywoluję do porządku!

Jak to... WSZYSTKO rzucę...?

Domyślnie

no tak mam kryzysz wieku sredniego zona nowa moja zaprosila mnie na walentynki do drogiej restauracji i potem na drogie lody calkiem milo ale zaplacila moja karta
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Witam,

Swietne, powtarzalnosc formy i ksztaltow..czad..choc jak byl by jeszcze kadr ciut w dół (IMHO).. poprostu jestem ciekaw co drugi czlowiek robi z dlonmi .... wybiegam troche za kadr.

Ale sam wiem jak trudno przelamac sie i zrobic tak dobre zdjecie w obcym miejscu gdzie wszyscy patrza na ciebie jak na malpe ( moje wlasne doswiadczenia z Chin ).

Jednym slowem Bravo!
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Oszczędny w słowach Awatar lucki
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Jak następnym razem pojedziesz na taką wycieczkę to weź mnie jako swego pomocnika, będę nosił twoją torbę ze sprzętem . Przy okazji też troche pofocę sobie.

Domyślnie

Dzięki za dobre słowa.
    fragles:
    słusznie, spróbuje o tym pamiętać w przyszłości.
    Niedzwiedz:
    Tam akurat byłem służbowo, ale każdą wolną (od klientów ) chwilę poświęcałem na bieganie po Ho Chi Minh City i Hanoi. Zdecydowanie warto tam pojechać, póki nie zrobi sie za turystycznie. A dla zachęcenia powiem, że jak już tam dotrzesz to naprawde jest tanio. Pozostaje bilet... To jest wydatek ok 4kpln w dwie strony (a podobno nawet 3000 jak sie odpowiednio wcześnie zarezezrwuje). Mało to nie jest, ale POLECAM!
    Wrzucę jeszcze parę fotek (tylko przygotuje do publikacji ). Moim zdaniem są słabsze, ale mam nadzieje, że poczujecie klimat miejsca.

Pozdrawiam.
    D80|Sigma17-70|Sigma 70-300

Domyślnie

Nie wszystkie zdjęcia pasują do tej kategorii, ale pomyślałem, że łatwiej będzie zebrać je w jedno miejsce niż odsyłać Was po innych forach. Mam nadzieję, że Moderatorzy nie urwą mi za to głowy . Zwykle niebo było całkowicie zachmurzone, dlatego kolorki nie są powalające...

1. Akurat był mniejszy ruch na ulicach:

2. "Restauracja" uliczna-w tych garach babcia ma żywe kraby, krewetki itp, tylko wrzuca do wrzątku i gotowe:

3. Dla mnie esencja tego kraju - pola ryżowe (niestety robione z samochodu). Ta zieleń naprawdę biła po oczach:

4. Niedziela była wolna i udało mi się wyskoczyć nad Mekong:

5. W drodze powrotnej miałem 5 godzin czekania w Kuala Lumpur na kolejny lot. Nie podarowałem sobie krótkiej wycieczki do centrum (prostowałem to zdjęcie, co widać - troche jakby budynek po prawej rozszerzał się w górę, ale nijak nie potrafiłem tego poprawić):

Pozdrawiam.
    D80|Sigma17-70|Sigma 70-300

Domyślnie

jedynka wymiata

reszta też bardzo przyjemna

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów