Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Simple

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

Byłem ciekawy czy uznacie to zdjęcie za kiepskie, z uwagi na jego prostotę.
    Założeniem sesji było właśnie powstanie zdjęcia do Dowodu. Stąd płaskie oświetlenie. A zmiany profilu dokonałem już w postprodukcji.
    Co do braku kontrastu między tłem i koszulą, wcześniej mi to zupełnie nie przeszkadzało, ale następnym razem napewno zwrócę na to uwage.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szkandi Zobacz posta
    Założeniem sesji było właśnie powstanie zdjęcia do Dowodu. Stąd płaskie oświetlenie. A zmiany profilu dokonałem już w postprodukcji.
    Co do braku kontrastu między tłem i koszulą, wcześniej mi to zupełnie nie przeszkadzało, ale następnym razem napewno zwrócę na to uwage.
    Bingo...
    D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szkandi Zobacz posta
    Jasne, a ja jestem perskim księciem, kituś bajtuś, po co te tłumaczenia, jeśli to miało być zdjęcie do dowodu to powinien być lewy półprofil z widocznym lewym uchem lub na wprost.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmpmwd Zobacz posta
    Jasne, a ja jestem perskim księciem, kituś bajtuś, po co te tłumaczenia, jeśli to miało być zdjęcie do dowodu to powinien być lewy półprofil z widocznym lewym uchem lub na wprost.
    i to jest właśnie Bingo...

jak ja nie lubię dorabiania "filozofii" do zdjęć
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Uprawnienia umieszczania postów