Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Mój Krasnoludek

A u nas już jesiennie...Będę wdzięczna za wszystkie opinie i sugestie. Pozdrawiam serdecznie
    Karolina

1.
    2.

3.

I jeszcze jedno z jabłuszkiem
    4.

Domyślnie

baaardzo fajne i przyjemne dla oka!
    chociaż wydaję mi się, że zdjęcia są przepalone (ale oglądam je na nieskalibrowanym monitorze w pracy )
    D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600

Domyślnie

Zdjęcia bardzo radosne i sympatyczne. Również mam wrażenie, że dziewczynka jest zanadto rozjaśniona.

Domyślnie

Maluch słodki, zdjęcia przepalone
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

to ja nie wiem co Wy macie za monitory ale zdjecia napewno nie sa przepalone. Gdzie są te przepalenia? Fakt, są jasne bo takie lubię. Przepalone i nieostre zdjęcia zawsze wyrzucam do kosza, nawet nie próbuje ich ratować w PS chocby nie wiem jak dobre było ujecie. Spodenki i buty są białe dlatego tak świecą ale są widoczne na nich wszystkie szczegóły...przynajmniej ja widzę

Domyślnie

Też uważam, że zdjęcia sa przepalone - monitor kalibrowany.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Żuk Zobacz posta
    Spodenki i buty są białe dlatego tak świecą ale są widoczne na nich wszystkie szczegóły...przynajmniej ja widzę
    Na dwójce, na lewym buciku faktura podeszwy powoli zanika...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tong_pu Zobacz posta
    Na dwójce, na lewym buciku faktura podeszwy powoli zanika...
    Tak jakby faktura buta na zdjęciu była najistotniejsza...mnie np to nie interesuje jaką podeszwę ma but. Ale ok, skoro tyle osób mówi ze zdjęcia sa przepalone to chyba ja mam coś z monitorem

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Kolory miód! Krasnalek cudny ale na 1, 2 drażni mnie słup w tle. Jasności jak najbardziej pasują do dzieci mz, zdecydowanie bardziej niż jakby miało być ciemno. Jakie szkiełko?

Domyślnie

ten słup to od siatki, jakos juz mi sie nie chciało go stęplować Szkiełko na wszystkich to 50/1.4

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów