Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Mój klip z nikona d7000

bardziej jestem fotografem niż filmowcem ale ostatnio staram się to zmieniac i to są moje poczatkujące efekty.
    Zdaję sobie spraw z masy błędów ale wiadomo krok po kroku. Są różne opinie na temat filmowania nikonem d7000 ale ja uważam ze to dobry sprzęt zwłaszcza jako aparat i alternatywa do video. Film wykonałem dla zaprzyjaznionej firmy.

Domyślnie

Obraz ciekawy. Dźwięk niestety nie wiem bo nie mam głośników ^_^

Zastanawia mnie tylko jak pracuje koleś malujący meble, skoro przy lakierowaniu nie używa maski chroniącej przed wdychaniem oparów i innych chemikaliów...

Domyślnie

no to też moje niedopatrzenie które to pozniej wypatrzyłem jak juz zmontowałem on takową maske ma ale chyba tak się rozpędził z ekscytacji filmowania że jej nie załozyl, moze dla wiekszej rozpoznawalności haha a dodatkowo mogę powiedziec ze mozna u nich kupic naprawde w swietnych cenach takie mebelki...

Domyślnie

Obejrzałem. Jest pomysł, reszta /w większości bez winy filmowca/ - kiepska.
    1. z pewnością bym nie pokazywał tego filmu Inspekcji Pracy
    2. pracownicy - okropnie ubrani, skaleczenia, jak nie "młotkiem" to kolanem z dziarą - to nie buduje wizerunku firmy,
    3. negocjacje w biurze - też na nie /brak krawata! u pana, pani w koszulce?/
    Realna produkcja, a prezentacja filmowa produkcji to niestety dwie bajki
    Początek super. Muzyczka sympatyczna. Ciekawe odgłosy pracujących maszyn.
    Ja jednak bym takiej reklamówki nie zaakceptował.
    Za mało elegancko, bajerancko, dystyngowanie. Brak w filmie iskry i tego "czegoś" co ma zwabić klienta.
    Ale to tylko moje skromne zdanie, osoby, która ma zwykłe krzesło pod ...
    Tutaj jest... podpis

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów