Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Trop

Domyślnie Trop

Mój 2-gi post na forum. Witam wszystkich. Oto link do mojego filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=2wKI3...feature=colike

To róciutki klip z pewnym sfiksowanym na punkcie szyszek zwierzakiem. Nakręcony Nikonem d90 z obiektywem Nikkor 1.8 50mm. Zapraszam

Domyślnie

:O

niestety ciężko cokolwiek pozytywnego o tym napisać... To nawet jako test czegokolwiek byłoby słabe.

Domyślnie

mocne słowa, ale dzięki za wypowiedź. Sądzę, że nie zrozumiałeś o co w tym króciutkim klipie chodziło autorowi, ale cóż, tak to jest ze sztuką

Ps. napisałem to z DUŻYM przymrużeniem oka.
    Ps2. a głośniki miałeś włączone?
    Ostatnio edytowane przez jaceksen ; 06-10-2011 o 11:32

Domyślnie

eeee tam, fajnie widać jak się biedny zwierzak nie może zdecydować czy gwizdnąć szyszkę, czy poczekać, bo może ktoś mu ją rzuci. No i muzyka fajnie zgrana z "zagryzaniem" szyszki. Może doopy nie urywa, ale mnie tam się podobało

Domyślnie

Domyślam się, że to robione dla "żartu", ale no niestety ani to dla mnie zabawne (a uwielbiam absurdalny humor), ani interesujące w żaden sposób...

Tak, głośniki włączone.

Domyślnie

Dzięki za kolejną opinię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    eeee tam, fajnie widać jak się biedny zwierzak nie może zdecydować czy gwizdnąć szyszkę, czy poczekać, bo może ktoś mu ją rzuci. No i muzyka fajnie zgrana z "zagryzaniem" szyszki. Może doopy nie urywa, ale mnie tam się podobało
    no właśnie a oprócz tego ten bokeh z taniutkiego obiektywu i ciepłe barwy złotej godziny I tyle. Oskara się nie spodziewałem. Wrzuciłem na dobry początek

Domyślnie

Ładny wstep Pewną impresje twórczą tu widzę - rozumiem o co chodzi - ale jakość wykonania słaba - te przejscia ostrosci powinny byc w pewnym momencie szybkie - wiem, to trudne..ale właśnie dlatego nazywamy filmowanie sztuką

Uprawnienia umieszczania postów