Szukaj
bez człowieka (Ciebie) i z pełnym odbiciem w lustrze wody byłby świetny fot
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-08-2011 o 18:50 Powód: pis. ("był by")
jaro no wiesz to ja sie nabiegalem jak ben jonson w ta i nazad, a ty mi mowisz, ze lipa
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-08-2011 o 18:50 Powód: pis. ("na zad")
Mnie się podoba. Fajnie kolor bluzy koresponduje z latarnią. Mahomet przyszedł do góry.
Swietnie sie komponujesz z latarnia....dobrze oddana skala i szczerze zazdroszcze wam tych latarni, tak latwo dostepnych!!
Nikon http://greg77.com/
gregu dzieki, ale co wyglada na latwo dostepne na zdjeciu, takim nie jest w rzeczywistosci
generalnie trafic trzeba w odplyw, bo dostep jest zalewany calkowicie, dojscieto najpierw strome zejscie z klifu, potem przedzieranie sie po oglonionych kamulcach
dotarcie tam zajelo mi jakies 2 godziny, z uwagi na to, ze szedlem w kompletnych ciemnosciach bez latarki, tylko z telefonem w reku, wiec raczej po omacku, 3 razy zaliczylem glebe, zakwasy mam teraz niemilosierne
ale warto bylo
a tu bonus tak, zeby pokazac skale kamieni po ktorych sie tam idzie
pozdrawiam
Chlopie te HDRy sobie odpusc, mowilem juz dlaczego....
A co do zdjecia, zobaczylem je na innym portalu, gdzie rozmiar byl ludzki, bo tutaj troche duze jest.....latarnie wyprostuj!!!
A co do poswiecenia, no niestety, jak chcesz efekty to trzeba sie przylozyc.....nie bales sie, ze przyplyw odetnie Tobie droge??
Nikon http://greg77.com/
No... jedynka to poziom do którego mnie przyzwyczaiłeś, faktycznie brakuje tego kawałka latarni. Kolory żywe, zdjęcie "świetliste" a nie jakieś tam kombinowane, pozbawione życia, naturalnych kolorów HDR'y.
Pozdrawiam
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Hej pany ale bonus to nie jest hdr, jezeli do tego nawiazujecie,
gregu o przyplyw sie nie balem, bo sprawdzilem sobie czasy wczesniej, a co do poswiecenia, to ja nie marudze, tylko odpowiadam na latwo dostepne
pozdrawiam
Mnie chodzi o wcześniejsze eksperymenty![]()
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Skontaktuj się z nami