Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Domyślnie vampirek znowu na szlaku :)

taki sztafaż dzisiaj popelnilem, zeby pokazac jaka naprawde ta latarnia jest wielka, jako, ze bylem tam sam, nie obylo sie bez biegania po oglonionych kamulcach

zapraszam

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-08-2011 o 18:49 Powód: orto. ("sztafarz")

Domyślnie

bez człowieka (Ciebie) i z pełnym odbiciem w lustrze wody byłby świetny fot
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-08-2011 o 18:50 Powód: pis. ("był by")

Domyślnie

jaro no wiesz to ja sie nabiegalem jak ben jonson w ta i nazad, a ty mi mowisz, ze lipa
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-08-2011 o 18:50 Powód: pis. ("na zad")

Domyślnie

Mnie się podoba. Fajnie kolor bluzy koresponduje z latarnią. Mahomet przyszedł do góry.

Domyślnie

Swietnie sie komponujesz z latarnia....dobrze oddana skala i szczerze zazdroszcze wam tych latarni, tak latwo dostepnych!!

Domyślnie

gregu dzieki, ale co wyglada na latwo dostepne na zdjeciu, takim nie jest w rzeczywistosci
    generalnie trafic trzeba w odplyw, bo dostep jest zalewany calkowicie, dojscieto najpierw strome zejscie z klifu, potem przedzieranie sie po oglonionych kamulcach
    dotarcie tam zajelo mi jakies 2 godziny, z uwagi na to, ze szedlem w kompletnych ciemnosciach bez latarki, tylko z telefonem w reku, wiec raczej po omacku, 3 razy zaliczylem glebe, zakwasy mam teraz niemilosierne
    ale warto bylo

a tu bonus tak, zeby pokazac skale kamieni po ktorych sie tam idzie

pozdrawiam

Domyślnie

Chlopie te HDRy sobie odpusc, mowilem juz dlaczego....
    A co do zdjecia, zobaczylem je na innym portalu, gdzie rozmiar byl ludzki, bo tutaj troche duze jest.....latarnie wyprostuj!!!
    A co do poswiecenia, no niestety, jak chcesz efekty to trzeba sie przylozyc.....nie bales sie, ze przyplyw odetnie Tobie droge??

Domyślnie

No... jedynka to poziom do którego mnie przyzwyczaiłeś, faktycznie brakuje tego kawałka latarni. Kolory żywe, zdjęcie "świetliste" a nie jakieś tam kombinowane, pozbawione życia, naturalnych kolorów HDR'y.
    Pozdrawiam
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Hej pany ale bonus to nie jest hdr, jezeli do tego nawiazujecie,
    gregu o przyplyw sie nie balem, bo sprawdzilem sobie czasy wczesniej, a co do poswiecenia, to ja nie marudze, tylko odpowiadam na latwo dostepne
    pozdrawiam

Domyślnie

Mnie chodzi o wcześniejsze eksperymenty
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów