Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Piaski 2011

Domyślnie Piaski 2011

Ciągnie nas nad morze w wakacje jak niewidzialny magnes. Mamy swoje ulubione miejsce - bez ludzi, tłoku, tysiąca pamiątek, dyskotek i całego tego zgiełku. I mnóstwo piasku i morza ... prawie tylko dla nas.

Kilka fotek albumowych z tegorocznego wypadu (o dziwo pomimo takiego a nie innego lata nam się pogoda wyśmienicie udała).

1. Co roku mamy tu fotkę

2. W tym roku królowały Gwiezdne Wojny

3. Nowy kolega z Belgii

4. Odkrycie

5. Zwiadowca

6. Wszystkich trzeba wypróbować (cholera My dopiero na "N")

7. Latarnik

Bonus:
    Zwiedziliśmy też Malbork ... jak co roku
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

wszystkie sympatyczne, 7 i 3 szczególnie

Domyślnie

mnie rozbawili odkrywcy ... ,
    Malbork - ładny - może troszeczkę ciemniej - było by lepiej - ale teraz oglądam na marnym monitorze
    zwiadowca - cały tata - " przyczajony tygrys , ukryty smok " - daj mu do ręki aparat

Domyślnie

Malbork moje rodzinne miasto - ze 3 lata tam nie byłem. Ale dobrze wiedzieć, że zamek dalej stoi
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

7 kadrowo fajniutka jest.
    PS Kurcze ja tez co roku w te okolice jeżdżę Zawsze koniec czerwca, początek lipca i nigdy się na pogodzie nie przejechałem
    Możę sie zgadamy na przyszły sezonik i razem z rodzinkami uderzymy

Domyślnie

Ja mam też gdzieś ten magnes zaszyty i muszę nad nasze piękne morze zawsze zawitać ! Najbardziej podoba mi się 4 fajne bez pozowania i z ciekawą naturalną scenką.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny.

Tomek - mozie sie uda
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Uprawnienia umieszczania postów