Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Krajowe łódki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    to
    Gość

Domyślnie Krajowe łódki

nie tak dorodne jak te z zielonych wysp, ale za to swojskie

1

2

Więcej kadrów tutaj - może komuś inna łódka bardziej przypadnie do gustu

Domyślnie

no cóz teee łodki nigdy nie goszcza w moim kadrze, plastik i kształt odbiera im urok jedynka najlepsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    no cóz teee łodki nigdy nie goszcza w moim kadrze, plastik i kształt odbiera im urok jedynka najlepsza
    No wlasnie ten plastik........

Jedynka byla by ok, ale mam wrazenie hitecha na niebie.....a raczej to nie hitech, to zly balans bieli, jest fioletowo....

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No wlasnie ten plastik........

Jedynka byla by ok, ale mam wrazenie hitecha na niebie.....a raczej to nie hitech, to zly balans bieli, jest fioletowo....
    hitech, hitech... a myślałem, że nie barwi... Do tego Velvia dołożyła swojej magenty nieco

Grzesiek? A u Was też łódki łancuchami do drzew przywiązane? Czy to taki polski zwyczaj? :P
    Ostatnio edytowane przez to ; 03-10-2011 o 17:06 Powód: uzup.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta

Grzesiek? A u Was też łódki łancuchami do drzew przywiązane? Czy to taki polski zwyczaj? :P
    To roznie, czasami na lancuch i klodke a czasami sznurem przywiazana......hehe ja te sznurki jak sie da to odwiazuje zeby kadru nie spaprac a jak sie nie da to stempelkiem Oczywiscie po wszystkim przywiazuje spowrotem

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To roznie, czasami na lancuch i klodke a czasami sznurem przywiazana......hehe ja te sznurki jak sie da to odwiazuje zeby kadru nie spaprac a jak sie nie da to stempelkiem Oczywiscie po wszystkim przywiazuje spowrotem
    Kiedyś widziałem fotę z IRL, gdzie puste łódki samotnie dryfowały po jeziorze... to pewnie te, które zapomniałeś przywiązać

Jak kiedyś odwiedzę szwagra w IRL, to wcześniej zrobię z Tobą wywiad na temat łódek, żeby się dobrze przygotować

Domyślnie

Pomost na jedynce, mógłby wyczarować specyficzny klimat, ale zgodzę się z przedmówcami... kompozytowe łódki, to zdecydowanie nie jest to. Jedynka

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

to
    Gość

Domyślnie

No niestety Jedyna łódka "mniej plastikowa" była 'zaparkowana' dość niefortunnie (kiepskie światło i przytwierdzona brzydko do szkieletu pomostu):

Tak to wyglądało z szerszej perspektywy: http://tomaszboinski.pl/analogowo/al...0_16_800px.jpg

Mam jeszcze kadr z wnętrza łódki nieplastikowej, ale to już raczej jako bonus, nie krajobraz:

Uprawnienia umieszczania postów