Witam.
Proszę szczerze, ale bez złośliwości - to mój pierwszy razCo źle, a co dobrze?
1. Wiola.
Uploaded with ImageShack.us
2. Tania
Szukaj
Witam.
Proszę szczerze, ale bez złośliwości - to mój pierwszy razCo źle, a co dobrze?
1. Wiola.
2. Tania
A już myślałem że tak reklamujesz na watkach coś dobrego, a tutaj no cóż...
Nie prosiłem o kontynuację tamtego wątku w tym miejscu. Konkretnie i na temat proszę.
ok, ez ju łisz.
2. Leci na prawo, nieciekawe światło, płaskie, przewidywalne. Kobieta znudzona, siedzi jak od niechcenia, za ciasno z prawej, "stylizacja" raczej mało ciekawa.
1. Przytulanie się namiętnie do ściany raczej nie jest czymś fajnym, chociaż nie wiadomo czemu tak popularnym. Reka w nienaturalnej dosyć pozycji. Co do konwersji do H-K to jeszcze sporo brakuje...
Mam nadzieję że wystarczająco konkretnie napisałem...
Wnioskować można z tych fotek, że na obiekty swoich zdjęć wybierasz seksowne babeczki, natomiast z techniczną realizacją jakby trochę zgrzyta...
Na nr 1 kłuje mnie po oczach duża ilość przepałów (na plamie na lewo od oczu dziewczyny i w prawym górnym rogu kadru pojawiły się w nich nawet paski). Mam też takie (subiektywne) wrażenie jakby szarości, zwłaszcza te jaśniejsze, nie były neutralnie szare, tylko szły trochę w stronę niebieskiego.
Na nr 2 - światło chłodne i rozproszone, a mimo to jak na złość na zdjęciu wciąż dominuje ta ławka, nie dość, że kolor (zakasował swą natrętną obecnością barwę cery modelki), to jeszcze błyszczy, zajmuje dużą część kadru, a ponieważ ławka była może półkolista, wygląda jak krzywa (zobacz np. różnicę między krawędzią ławki na lewo, a na prawo od modelki).
Dolne partie stroju dziewczyny w porównaniu do górnych (gdzie wygląda dostojnie niczym dama pik z talii kart) wydają się być trochę zabałaganione (fałdy bluzki na brzuchu, widoczny kawałek wewnętrznej strony spódniczki).
Sorry, ale miało być szczerze, bez złośliwości czy uprzedzeń...
1.Płaskie, nieciekawe swiatlo, mdłe szarości
2. Banalny kadr, mina modelki jakby chciala kogoś zabić i nieregulaminowy rozmiar
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Modelki....
D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600
Skontaktuj się z nami