Szukaj
Modelka świetna, zdjęcia już niestety tak do mnie nie trafiają. Nie podoba mi się światło (4 i 5 zdecydowanie za mocno błyśnięte). Mając wybierać, stawiałbym na nr 2
Zdjęcia 4 5 były doświetlane blendą![]()
Piekna modelka, niestety zdjecia rowniez do mnie nie trafiaja. Na 1 reka wchodzaca w glowe konia i duzo elementow w tle odciagaja uwage. Nr 2 to samo. Nr 5 mi podchodzi ale obciete rece psuja odbior.
Pozdrawiam
bardzo fajna modelka ale całosc mi nie odpowiada. podoba mi sie ostatnie zdjecie, moim zdaniem najlepsze.
Modelka taaak :P reszta nie. Nie wiele tu tej kreatywności w kadrach.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Ostatnie jest całkiem przyjemne. Dorobiłbym róg temu koniowi i byłoby super i z podtekstem.![]()
Ja pewnie podobnie. Wolę nr 2 od nr 1, dlatego że koń (mimo faktu bycia "tylko" koniem) pełni rolę współbohatera tej sceny (obok modelki i jej biustu), więc zasługuje moim zdaniem na to, żeby się mieścić w głębi ostrości. Podbródek się trochę świeci. Szkoda, że zabrakło też miejsca na dłoń (mogłaby być np. delikatnie zatknięta za pasek).
Nr 3 mnie nie przekonuje - ta pani nie wygląda na nim jak figlarna istota na sianie, a raczej jakby właśnie wstała od listy płac na laptopie, zbyt sterylna, spięta, jakby się czuła obco w takim środowisku.
Na widok nr 4 złośliwy chochlik w mojej głowie zaraz wymyśla jakieś niestworzone historie: wokół modelki ściele się kolisty cień (z kształtu jak cień UFO), a mimo to twarz i włosy są mocno rozświetlone, włosy sugerują huraganowy wiatr, lecz konie i drzewa w tle stoją jakby w ogóle z tego powodu niewzruszone.
Podoba mi się to wizualne napięcie pomiędzy białym strojem modelki a białym koniem na nr 5. To akurat jedno z typu tych zdjęć na których "jest coś więcej niż tylko to, co widać".
Dzięki Jacek za komentarze, Pozdrawiam
Praca ze światłem się kłania. Ostatnie ewentualnie dobre.
Trochę tego...trochę tamtego...
Skontaktuj się z nami