Witam
Czy ktoś gdzieś widział instrukcję do D2X (może być po angielsku/hiszpańsku/francusku) - chodzi mi oczywiście o coś co legalnie można ściągnąć ze strony NIKONa. Szukałem na Nikonusa ale nie znalalzem.
Pozdrawiam
Grzegorz
Szukaj
Witam
Czy ktoś gdzieś widział instrukcję do D2X (może być po angielsku/hiszpańsku/francusku) - chodzi mi oczywiście o coś co legalnie można ściągnąć ze strony NIKONa. Szukałem na Nikonusa ale nie znalalzem.
Pozdrawiam
Grzegorz
---------------------
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
To chyba to
http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/D2X_en_noprint.pdf
Pozdrawiam
aparat + obiektywów kilka + lampka
Wrzuciłem na mój serwer (po angielsku)
http://www.atrartis.com.pl/D2X.pdf
Jeśli moge ci dać dobrą rade, to zamiast tracić czas na czytanie instrukcji lepiej to cudo kupić i poznać organoleptycznie.
Jak na razie lepszej cyfrowej lustrzanki nie wymyślono. Może równie dobry jest Canon DsMkII, ale do niego z kolei nie wymyślono jeszcze, jak zrobić obiektyw - dlatego po rogach miekko rysuje, a kosztuje 3000 dolców wiecej, za to można troche szkła nakupować.
A cos angielskiego (hispzanskiego/francuskiego) do MB-D100 moze?
Chcialbym przeczytac przed kupnem uzywaki, zeby wiedziec jak i co popodlaczac i sprawdzic (podobno cos w menu trzeba poprzestawiac, wolalbym nie stresowac sie w trakcie macanko-sprawdzania).
Dodano po 5 min
o ja gópia ci*a, koszyczka zapomnialam...![]()
www.nikonusa.com/pdf/MBD100rm.pdf
F70, F100, S5Pro, Z6III, S 10-20, N24 2.8D, N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8D, N180 2.8D, N24-120 4S, V20/2.8.
Metz 40MZ3i, Metz 54MZ4i, Sony A5000 i A6600.
ex - F3HP, F80s, D100, D610, N18-200, A6300
a bylo tak fajnie kiedys, kazdy po D70, nikt sie nie wychylal![]()
D200 sie zachciewa, o D2x ...s nie wspomne![]()
Not FoundZamieszczone przez Czornyj
The requested URL /D2X.pdf was not found on this server.
MCC
Bo już skasowałem. mcc, a ty nie potrzebujesz raczej instrukcji do Dedwahacza?
Chcialem oblukac i to - sciagnalem z nikona - przeczytalem pokrotce i jestem pod z.. wrazeniem - ale sobie tej puszki nie kupie bo mnie na nia nie stac ;-(Zamieszczone przez Czornyj
A jak bys mial do D2h - tez z checia lookne.
MCC
D2H niewiele się różni. Puszka prawie identyczna, menu minimalnie inne. Instrukcję możesz sciągnąć STĄD
Wlasnie czytam z jezorem na wierzchu i wypiekami na twarzy :P Czemu ja jeszcze nie mam w reku tego sprzetu![]()
[ Dodano: Sro 16 Sie, 2006 ]
Dzieki za wskazanie zrodla - przeczytalem cala i ... no coz - musze go miec![]()
MCC
Skontaktuj się z nami