Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Dobra jest tak; Modelkę już dawałem, jest świetna!! Jest genialna!! Właściwie to Ją kocham Nie potrafię oceniać swoich błędów, ale... zdjęcie pierwsze lubię, drzewo z głowy...naciągane....no może nie, gęsty las, ujęcie mnie urzekło, może mógłbym ustawić lepiej...dobra przyjmuję, chociaż lubię.
    Dwójeczka jest zwałowa ...myślałem, że mnie zjedziecie na maxa... zrobiłem zdjęcie, uznałem, że fajnie poza/mina wyszła... ale przepaliłem niebo na maxa i modelke trochę, przy wołaniu rawa zmniejszyłem ekspozycję na maxa, na MAXA!! Później wyciągnąłem cienie na maxa, na MAXA!! Stąd powstały te obramówki na drzewach itd, dlatego zrobiłem a'la sephia i nikt nawet nie zauważył, a głównie chciałem opinię o fioletach z innych wątków...
    Trójeczkę lubię, nie wiem jak widzicie moją sztuczną a'la mgłę. Co do majtek, ja nie widzę, ale może mam słaby monitor, bo wiem, że tam są, wiem, że czarne ...mniejsza. Lubię to zdjęcie.
    Szyszkę wrzuciłem, nie wiem czemu, nieostra, ale lubię...
    No chlopie zastanow sie, czy ja kochasz czy ja fotografujesz ?

Domyślnie

Wcześniejszy secik z Sawą był lepszy, choć i tutaj 1. przyciąga (z tym drzewem to ich nie słuchaj- czepianie się i zazdrość :P ) na 2. modelka jak wklejona. 3. ogólnie fajnie, ale nie zgina się kolan do przodu, bo perspektywa bardzo zniekształca . A bonusik z przymrużeniem oka, sympatyczny
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Modelka piękna! tylko bez szyszek
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów