Motorniczy, Pilon, dzieki , wlasnie w takim celu rzucilem tutaj zdjecie , zeby ktos napisal logicznie cos co "przeszkadza" bo jak wiadomo najgorzej na swoim zdjeciu cos takiego dostrzec![]()
Szukaj
Motorniczy, Pilon, dzieki , wlasnie w takim celu rzucilem tutaj zdjecie , zeby ktos napisal logicznie cos co "przeszkadza" bo jak wiadomo najgorzej na swoim zdjeciu cos takiego dostrzec![]()
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
MNIODZIO! Jedno z lepszych w tym dziale od jakiegoś czasu! Nie przeszkadza nawet ta "plastikowość" którą zarzucają, wg mnie jest bardzo dobrze dopracowane, w stylu dobrych magazynów oraz katalogów modowych...
Kurde chciałbym uzyskac kiedyś taki poziom prac...
Nie rozumiem dlaczego zarzuca sie tu plastikowosc. Przecież o to w tym gatunku chodzi. Ma byc czysto az do przesady i koniec. Uwazam ze praca jest swietna!!! Swietny make-up, wlosy i technika. Brawo!!!
Ostatnio edytowane przez pilon ; 02-10-2011 o 19:19 Powód: ort ;)
wg mnie bardzo dobre. mnie natomiast nieco drażni ucho, zbyt ciemne w stosunku do całości. absolutnie nie słuchaj się tych, co piszą, że za dużo PSa. jest bardzo dobrze
Mamiya + Sony
Life in plastic is funtastic![]()
D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600
nie rozumiem, takich tekstów. zdjęcie beauty to nie zdjęcie do rodzinnego albumu czy ze ślubu. Takie zdjęcie ma być czysto, sterylne, delikatne. I takie to zdjęcie jest. Zdjęcie nie miało pokazać kobiecości czy zmysłowości modelki. Miało pokazać coś zupełnie innego. Dla mnie zdjęcie bomba.
Mamiya + Sony
nie ma co sie denerwowac , panowie wyzej piszacy o plastiku nigdy widocznie nie widzieli modelki z dobra cera i dobrym makeupemi zapewne nie biora tez pod uwagi ze mozna osiagnac taki efekt nie stosujac blura w PS
![]()
jako beauty....jest beauty
o uchu było, więc dorzucę od siebie (nie wiem czy zwróciłeś uwagę), że włosy mają dwa odcienie
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
wiesz co , myslalem co z tymi wlosami zrobic, ale nie chcialem wprowadzac az takich modyfikacji...
HAHAHAHA, leżę, jeszcze trzeba było dodać, że modelka ciut za gruba w nosie. Jak czytam takie komentarze to tylko utwierdza mnie to w przekonaniu że co niektórych to u nas w kraju już zdrowo w łeb wali.
Zdjęcie jest zajebiste, technicznie doskonałe, czyste i po prostu nie ma się do czego przyczepić, świetnie prezentuje makijaż i twarz modelki - taki był zamysł tego zdjęcia.
Richardson strzela foty polaroidem, z przepaleniami, cięte na linji kolan ale nikt mu złego słowa nie powie, że zrobił niepoprawne technicznie zdjęcie, a większość i tak mu wejdzie w tyłek, tylko dlatego że ma nazwisko.
Ludzie, ogarnijcie się trochę, bo zauważyłem, że u nas w Polsce tendencja jest do krytykowania, nieważne jak dobre będzie zdjęcie, zawsze się znajdzie ktoś kto napisze, że mu trzy odstające włoski przeszkadzają, albo czoło jest za jasne, o 1/3 ev a co za tym idzie zdjęcie jest do kosza. Na forach zagranicznych można liczyć na konstruktywną krytykę, tam się omawia techniczne aspekty zdjęć a nie czy z ucha wystają trzy włosy czy pięć.
Ale w sumie nie ma co się dziwić - to takie polskie znaleźć problem tam gdzie go nie ma. amen.
Skontaktuj się z nami