Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

Motorniczy, Pilon, dzieki , wlasnie w takim celu rzucilem tutaj zdjecie , zeby ktos napisal logicznie cos co "przeszkadza" bo jak wiadomo najgorzej na swoim zdjeciu cos takiego dostrzec
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

MNIODZIO! Jedno z lepszych w tym dziale od jakiegoś czasu! Nie przeszkadza nawet ta "plastikowość" którą zarzucają, wg mnie jest bardzo dobrze dopracowane, w stylu dobrych magazynów oraz katalogów modowych...

Kurde chciałbym uzyskac kiedyś taki poziom prac...

Domyślnie

Nie rozumiem dlaczego zarzuca sie tu plastikowosc. Przecież o to w tym gatunku chodzi. Ma byc czysto az do przesady i koniec. Uwazam ze praca jest swietna!!! Swietny make-up, wlosy i technika. Brawo!!!
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 02-10-2011 o 19:19 Powód: ort ;)

Domyślnie

wg mnie bardzo dobre. mnie natomiast nieco drażni ucho, zbyt ciemne w stosunku do całości. absolutnie nie słuchaj się tych, co piszą, że za dużo PSa. jest bardzo dobrze
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Life in plastic is funtastic
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zamkowski Zobacz posta
    Life in plastic is funtastic
    nie rozumiem, takich tekstów. zdjęcie beauty to nie zdjęcie do rodzinnego albumu czy ze ślubu. Takie zdjęcie ma być czysto, sterylne, delikatne. I takie to zdjęcie jest. Zdjęcie nie miało pokazać kobiecości czy zmysłowości modelki. Miało pokazać coś zupełnie innego. Dla mnie zdjęcie bomba.
    Mamiya + Sony

Domyślnie

nie ma co sie denerwowac , panowie wyzej piszacy o plastiku nigdy widocznie nie widzieli modelki z dobra cera i dobrym makeupem i zapewne nie biora tez pod uwagi ze mozna osiagnac taki efekt nie stosujac blura w PS

Domyślnie

jako beauty....jest beauty
    o uchu było, więc dorzucę od siebie (nie wiem czy zwróciłeś uwagę), że włosy mają dwa odcienie
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

wiesz co , myslalem co z tymi wlosami zrobic, ale nie chcialem wprowadzac az takich modyfikacji...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Bardzo dobre , techniczne , jednak uszko w srodku zbyt ciemne i zbyt kolorowe i wloski obok uszka sa odstajace . Pozdro

HAHAHAHA, leżę, jeszcze trzeba było dodać, że modelka ciut za gruba w nosie. Jak czytam takie komentarze to tylko utwierdza mnie to w przekonaniu że co niektórych to u nas w kraju już zdrowo w łeb wali.
    Zdjęcie jest zajebiste, technicznie doskonałe, czyste i po prostu nie ma się do czego przyczepić, świetnie prezentuje makijaż i twarz modelki - taki był zamysł tego zdjęcia.
    Richardson strzela foty polaroidem, z przepaleniami, cięte na linji kolan ale nikt mu złego słowa nie powie, że zrobił niepoprawne technicznie zdjęcie, a większość i tak mu wejdzie w tyłek, tylko dlatego że ma nazwisko.
    Ludzie, ogarnijcie się trochę, bo zauważyłem, że u nas w Polsce tendencja jest do krytykowania, nieważne jak dobre będzie zdjęcie, zawsze się znajdzie ktoś kto napisze, że mu trzy odstające włoski przeszkadzają, albo czoło jest za jasne, o 1/3 ev a co za tym idzie zdjęcie jest do kosza. Na forach zagranicznych można liczyć na konstruktywną krytykę, tam się omawia techniczne aspekty zdjęć a nie czy z ucha wystają trzy włosy czy pięć.
    Ale w sumie nie ma co się dziwić - to takie polskie znaleźć problem tam gdzie go nie ma. amen.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów