Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Pan z płytami.

Domyślnie Pan z płytami.

Z takimi.

i z taką

Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Najwyraźniej tego nie kumam. Znaczy że sztuka

Domyślnie

dokładnie
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Sztuka z ohydnym zielono-żółtym balansem bieli na deser. I dobijającymi światło płytami. Ja również na nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Sztuka z ohydnym zielono-żółtym balansem bieli na deser. I dobijającymi światło płytami. Ja również na nie.
    Jako że czytam książkę "Światło w fotografii" mogę na świeżo doradzić rozwiązanie problemu z odblaskami na płytach. Wystarczy zastosować zastawkę z czarnego nie odbijającego światło materiału miedzy źródłem światła a powierzchnią płyty. Można również ustawić źródło światło poza rodziną kątów:P ...a jednak coś zostaje w głowie!

Domyślnie

Ha, właśnie zauważyłem, że napisałem dobijającymi... oczywiście odbijającymi... w dobijający sposób.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekhc666 Zobacz posta
    Jako że czytam książkę "Światło w fotografii" mogę na świeżo doradzić rozwiązanie problemu z odblaskami na płytach. Wystarczy zastosować zastawkę z czarnego nie odbijającego światło materiału miedzy źródłem światła a powierzchnią płyty. Można również ustawić źródło światło poza rodziną kątów:P ...a jednak coś zostaje w głowie!
    chyba znam tę książkę ..
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Ten "zielono-żółtym balansem bieli na deser" to chyba jest (ma być) krosowanie.

Domyślnie

Heh... nie miałem pojęcia że Bóg słucha Kraftwerk i Soft Cell Ma gust na swój sposób

p.s. ja bym jeszcze czubek głowy na 1 usunął.
    Ostatnio edytowane przez copyman ; 29-09-2011 o 00:31
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

obróbka może miała być old-schoolowa jak ta płyta kraftwerka...
    BTW wole i tak stojaki na fasole...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów