Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie [Kanghoy]Why so serious?

I ostatni wrzut z już znanymi modelami jakim was męczę. Więcej jak zwykle tutaj - Fotografia ślubna

1.

2.

3. No dobra to nie do końca fotka, ale moje podejście do fotografii idealnie ujmuje ;]. Luz.

Do następnego, zapraszam do oglądania i komentowania ;... )
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

1 i 2 mi się nie podobają, trójka za to fajna

Domyślnie

nie wiem czy to efekt dzisiejszej Ligi Mistrzów,a co za tym idzie kilku dobrych piwek , ale na 1 i2 j zupełnie nie widzę młodych. Na pierwszym tło tak daje po oczach, że młody gnie w tym wszystkim, natomiast na dwójce młodzi mogliby być równie dobrze kolejnym kamieniem
    trójka za to bardzo pozytywna
    zdjęcia robię

Domyślnie

ja sobie pozwolę mieć od kolegów nieco inne zdanie - dwójka jest wspaniała: i kompozycja i kolor; ma oddech. zakomponowana w całości, gdzie bliskich/ciasnych kadrów jest na pewno więcej, pewnie daje spory luz. ale i samodzielnie funkcjonuje fantastycznie.

Domyślnie

Ciekawie, świeżo, miło ..... no i bardzo znajome miejscówki

Domyślnie

Dzięki za komentarze . Dla Adama specjalne podziękowanie .
    Co do 1, odniosę się tak - do dzisiaj pluję sobie w twarz, że tam nie błysnąłem.
    Co do tego że młodzi giną na 2, imho takie szersze plany też są fajne. Na całym plenerze to jest jedyny takim motyw(no ok, to przy bramie na blogu też może takie być, ale tam chodziło o kontrast - lewa/prawa strona i węziej na pewno nie byłoby fajniej) na pewno dodaje różnorodności do całości.
    Ostatnio edytowane przez Kanghoy ; 29-09-2011 o 11:09
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

bardzo fajnie jest. szeroka dwójka mi się podoba, warto robić takie klatki. całość na blogu jest wesoła, tak trzymaj! pozdr.
    ...

Uprawnienia umieszczania postów