Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie kwadratowy falochron

tym razem ustronie morskie

zapraszam

pozdrawiam

ps jak bedziecie mieli juz dosyc falochronow, dajcie znac, wrocimy do pniaka

Domyślnie

i jeszcze bonus

a tu prosze o szczera opinie, bo sam nie wiem co myslec o tym focie, nie wiem w ktora strone z nim uderzyc, czy to sie nadaje wogole ?

dziekuje

pozdrawiam

Domyślnie

Zostalem poinformowany aby niezwlocznie udac sie do Vampirzyska. wiec przybywam:

Zdjecie pierwsze: nad horyzontem jakos dziwnie wyszlo... niebo ciemniejsze od ziemi, dziwnie sie to oglada. pal od 3-5 fajnie ostre reszta rozmyta (bardzo prawdopodobne ze to od fal)
    fale do przygaszenia (bron Boze zmieniac cokolwiek na falochronach ; niebo rozjasnic (nie tracac koloru)

Zdjecie drugie; troche wyglada jak HDR, kamien ani w mocnym punkcie ani z premedytacja w centrum (ni pies, ni wydra). Troche ciasno na gorze, ale za to kolor mi pasuje.

To moje zdanie....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Na jedynce to chyba już jakiś śnieżek przyprószył. Gdyby nie ten dziwny efekt, bardzo by mi się podobała. Piękne jest niebo i ta fala... Dwójkę pozbawiłbym nieba i byłaby całkiem, całkiem.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

W koncu rozmawiamy o konkretach
    seba wszystko co napisales o tym falochronie jest moim zdaniem trafione w dziesiatke
    to niebo wlasnie cos mi nie gralo, poprawi sie, bo psd-ka sobie zapisalem roztropnie
    2 hdr-em? Tego sie nie spodziewalem, a kadrowanie faktycznie niezdecydowane

dude ten sniezek to piana jest, nie widze sensu, zeby to usowac
    dzieki wam, pozdrawiam

Domyślnie

dude, dyziek dzieki
    seba dzieki zwlaszcza

poprawilem to co mialem poprawic i wyglada to teraz tak

pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo fajny nadmorski kwadracik .
    Podoba mi się to niskie spojrzenie .
    Pamiętaj tylko byś w porę się podniósł .

Tak myślę jeszcze nad bonusem... .
    Fajne światło, fajna faktura podłogi i to niebo całkiem ciekawe.
    Może masz z trochę mniejszą ilością dołu i większą ilością góry. Taki poziom ciekawie by tu zagrał .

Domyślnie

pamietaj, pamietaj, teraz mi to mowisz ? nastepna klatka po tej byla dopiero piekna duzo piany, pedzaca woda, odbicie nieba na mokrej plazy, i z 10 kropel na filtrze normalnie mnie zalalo, musialem sprzeta wycierac

co do 2 w poziomie to poszperam

Domyślnie

jedynka swietna

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów