Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: I chrzciny:)

Domyślnie I chrzciny:)

hej,

to moje pierwsze zdjęcia, które robiłem podczas takiej okoliczności. Proszę o uwagi i sugestię. Co zmienić, poprawić i co najbardziej kuleje w tych zdjęciach (podejrzewam, że pewnie obróbka, kadrowanie i ...?).

Zapraszam i pozdrawiam!

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

Domyślnie

Nastawiona psychicznie na widok ślicznego niemowlęcia w objęciach matki, kościół, atmosferę podniosą itp zaskoczona poczułam się udami na zdjęciu nr 2

Jak na reportaż z chrzcin jakoś mało tych chrzcin nam pokazałeś.
    Przystawka wygląda na smaczną.

Domyślnie

W kościele nie moglem robić zbyt wielu zdjęć (ksiądz nie pozwolił. Chłopczyk miał na sobie pieknych białych ubranek, które zwykle można zobaczyć na chrzcinach i praktycznie przez całą uroczystość, która odbywała się w restauracji.

Domyślnie

kolory mi tylko pasują w 11 i 12, reszta jakoś taka nienaturalna. Kadry też jakoś tak, nie najcelniej wybrane... Ale, ja się nie znam, poczekaj na tych co wymiatają
    D80 N18-135 f3.5 Metz-58 AF1

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Franciszków

Domyślnie

Jak już ktoś wspomniał za mało chrzcin w chrzcinach

Domyślnie

No ale mogłes zrobić zdjęcie jak rodzice stoją w wejściu kościoła czekając na księdza , mgłeś zrobić kreślenie krzyża przez rodziców... mogłeś zrobic rodziców w ławkach z dzieckiem..
    Zdjecie chrzcielnicy ... zapalanie świecy przez ojca chrzestnego i nakładanie szatki...
    dużo mogłeś...
    Nie ma ubierania maluszka i żadnych fotek z krzątaniny w domu przed chrztem...
    Poucinane ręce i nogi, dziwne skosy i niedoświetlone ujęcia..
    Jednym słowem niestety nie spisałeś się...

Nie ma nic co by dało radość z tych zdjęć....
    Gdyby nie pierwsze zdjęcie pomyślał bym,że to imieniny wujka Władka i cioci Stasi :/
    Ostatnio edytowane przez Benny_Bennasi ; 29-09-2011 o 21:40
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

Wszystkie komentarze przyjmuję z pokorą i dziękuję za uwagę poświęconą moim zdjęcią. Następnym razem będe wiedział co pokazać i nad czym mam pracować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skczajnik Zobacz posta
    moim zdjęcią.
    Przepraszam, ale że co?!

Cytat Zamieszczone przez skczajnik Zobacz posta
    Chłopczyk miał na sobie pieknych białych ubranek, które zwykle można zobaczyć na chrzcinach i praktycznie przez całą uroczystość, która odbywała się w restauracji.
    Tego zdania też nie jestem w stanie zrozumieć, to nie po polsku.
    A tak przy okazji - to, co się odbywa w kościele, to chrzest, a nie chrzciny (te z kolei odbyły się, jak widzę, w restauracji).
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Aty za to jakąś kasę ,że tak się nieśmiało zapytam brałeś?
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

mi sie drugie bardzo podoba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów