A mi nie :P moze cos z 3ki można wycisnąc dając fajne BW ale to wszystko sfera domysłów i gdybań![]()
Szukaj
A mi nie :P moze cos z 3ki można wycisnąc dając fajne BW ale to wszystko sfera domysłów i gdybań![]()
D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW
Rycerz lepiej nie podpuszczaj, jeszcze chłopak nie zauważy uśmieszku na końcu zdania ....![]()
. W/g mnie najlepsze z setu są:
1-chrzest, nic dodać nic ująć.
10-niepozowane,
14-wyprane kolory plus ta siatka pachnie trochę analogiem z lat dziewięćdziesiątych.
Na temat dwójki wolę się nie wypowiadać![]()
D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW
Jeżeli chodzi o pieniądze to nie wziąłem nic, ponieważ byli to moi znajomi. Poza tym nie robię zdjęć za pieniądze tylko hobbistycznie jak widać. Przynosi mi to sporo radości więc staram się czegoś nauczyć z różnym skutkiem.
Że to chrzest, można poznać wyłącznie po #1. Reszta (z chrzcin - jak ktoś słusznie zauważył) równie dobrze mogłaby być jakąkolwiek inną uroczystością rodzinną, a czasem nawet spotkaniem towarzyskim.
Z chrztu brak przejętych rodziców z dzieckiem na ręku, powitań rodzinnych przed kościołem, itd., itp.
Nie wierzę, że ksiądz pozwolił tylko na jedno zdjęcie w kościele...
A na chrzcinach brakuje głównego bohatera we wszelkich możliwych konfiguracjach - z zachwycającymi się dziadkami, babciami, wujkami, ciociami, dumnym tatusiem i mamusią, a nawet z rogiem koperty wystającej spod poduszki.
Skontaktuj się z nami