Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: I chrzciny:)

Domyślnie

A mi nie :P moze cos z 3ki można wycisnąc dając fajne BW ale to wszystko sfera domysłów i gdybań
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Benny_Bennasi Zobacz posta
    Aty za to jakąś kasę ,że tak się nieśmiało zapytam brałeś?
    moim zdaniem śmiało może już brać kasę za robienie zdjęć

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Franciszków

Domyślnie

Rycerz lepiej nie podpuszczaj, jeszcze chłopak nie zauważy uśmieszku na końcu zdania ....

Domyślnie

. W/g mnie najlepsze z setu są:
    1-chrzest, nic dodać nic ująć.
    10-niepozowane,
    14-wyprane kolory plus ta siatka pachnie trochę analogiem z lat dziewięćdziesiątych.

Na temat dwójki wolę się nie wypowiadać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sztefanek Zobacz posta
    . W/g mnie najlepsze z setu są:
    1-chrzest, nic dodać nic ująć.
    10-niepozowane,
    14-wyprane kolory plus ta siatka pachnie trochę analogiem z lat dziewięćdziesiątych.

Na temat dwójki wolę się nie wypowiadać
    10 - niepozowane i co z tego? co to przedstawia oprócz zwykłej nasiadówki? nie podoba sie zwykły pstryk...
    14 - wyprane kolory? przypadek i trzepniete lampą w dzieci :P
    co do 1-ynki to sie nie wypowiem
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

Jeżeli chodzi o pieniądze to nie wziąłem nic, ponieważ byli to moi znajomi. Poza tym nie robię zdjęć za pieniądze tylko hobbistycznie jak widać. Przynosi mi to sporo radości więc staram się czegoś nauczyć z różnym skutkiem.

Domyślnie

Że to chrzest, można poznać wyłącznie po #1. Reszta (z chrzcin - jak ktoś słusznie zauważył) równie dobrze mogłaby być jakąkolwiek inną uroczystością rodzinną, a czasem nawet spotkaniem towarzyskim.

Z chrztu brak przejętych rodziców z dzieckiem na ręku, powitań rodzinnych przed kościołem, itd., itp.
    Nie wierzę, że ksiądz pozwolił tylko na jedno zdjęcie w kościele...

A na chrzcinach brakuje głównego bohatera we wszelkich możliwych konfiguracjach - z zachwycającymi się dziadkami, babciami, wujkami, ciociami, dumnym tatusiem i mamusią, a nawet z rogiem koperty wystającej spod poduszki.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów