Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Paula

Domyślnie Paula

Witam
    Chciałbym usłyszeć Wasze opinię !

Domyślnie

Pierwsze jest nawet dobre jak na portret, jednak na tle kolejnych słabych wygląda jakby było dziełem przypadku.
    D90

Domyślnie

Czwórka też nie jest zła, tylko zabrakło efektownej obróbki. Natomiast wpadki na 2 i 3 to szyja, która przy tym świetle wyszła bardzo nieprzyjemnie i ciężko. 5 to pstryk po prostu.

Domyślnie

Ogólnie źle nie jest, ale czemu modelka na zdjęciach 1-3 jest taka smutna? Mam wrażenie jakby zaraz miała płakać. Najbardziej podoba mi się 1 i 5- bo przyjemnie się ogląda
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nathaniel Zobacz posta
    Pierwsze jest nawet dobre jak na portret, jednak na tle kolejnych słabych wygląda jakby było dziełem przypadku.
    Dla mnie to zabrzmialo tak - jedynka moze byc, reszta do rzyci. Jesli mozesz to rozwin deczko, a jesli *nie chce ci sie/*nie mozesz/*nie potrafisz (* - niepotrzebne skreslic), to nie pisz wcale, bo w niczym nie pomagasz.

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Czwórka też nie jest zła, tylko zabrakło efektownej obróbki. Natomiast wpadki na 2 i 3 to szyja, która przy tym świetle wyszła bardzo nieprzyjemnie i ciężko. 5 to pstryk po prostu.
    Dzieki za konkrety Mosad, obiecuje poprawe Co do efektownej obrobki, to musialbym ja komus zlecic, ja niestety jestem za cienki - wszystko wolane w nikon capture bez wiekszych poprawek.

Cytat Zamieszczone przez jaMarika Zobacz posta
    Ogólnie źle nie jest, ale czemu modelka na zdjęciach 1-3 jest taka smutna? Mam wrażenie jakby zaraz miała płakać. Najbardziej podoba mi się 1 i 5- bo przyjemnie się ogląda
    No wiec modelka pierwszy raz przed obiektywem i nawet usilne prosby zmiany wyrazu twarzy nie pomogly.

dziekuje wszystkim chetnym za odzew!

Uprawnienia umieszczania postów