akurat to czy wyląduja możemy sobie łatwo sprawdzić. Zakładamy oczywiście iż autorka zdjęcia jest świadomo iz robić tego nie może i interwencja okaże się zbędna![]()
Szukaj
akurat to czy wyląduja możemy sobie łatwo sprawdzić. Zakładamy oczywiście iż autorka zdjęcia jest świadomo iz robić tego nie może i interwencja okaże się zbędna![]()
w rawach niestety zdjec nie robie . wiec wrzucam takie jak mam
dziekuje za pomoc
Stock szczegolnie dziekuje![]()
Widać autorka wątku nie jest niczego świadoma... Przykre, że później klient bierze fotografa z folio prezentującym nie swoje efekty pracy.
Σ Art 20mm 1.4, Σ Art 35mm 1.4, Σ Art 85 1.4, T 70-200mm 2.8 G2 zakurzony D600![]()
do autorki zdjęcia ---> nie wiem czy masz nas za debili, ale jeśli ktoś z nas pracuje nad Twoim zdjęciem to nie po to by pojawiało się ono na maxmodels !!!! Celowo zostawiłem zaczerwienienie poniżej prawego ramienia, to ciemne nad lewą brwią, zmieniłem kolor ust i podciagałem cienie i światła na zebrach - by rozpoznac to co zrobiłem. Także sugeruję podjąc własciwe kroki, bo Twoja kariera na tym forum zakończy się szybciej niż się rozpoczęła. Kombinatorstwa tu nie lubimy, uwierz mi![]()
Wątek uroczyja już nie mam więcej pytań.
Stock może nie zdradzaj szczegółów autorce![]()
https://www.facebook.com/lookandphoto trochę bloga
ciekawe jak duzo zdjec na MM jest zrobionych/obrobionych w ten sposob![]()
to nie sa jakies tajemnicze rzeczy które tam napisałem. Niech dziewczę korzysta - skoro chce skonczyc z TFP we wrześniuAle szczerze irytuje mnie takie coś, tym bardziej ze postem nr 11 ostrzegłem przed tym.
W plejbojach i inszych cekaemach wszystkie - i jakoś nikt się nie czepia
no to teraz wersja Czornyja zastapi wersje Stocka pewnie![]()
Skontaktuj się z nami