Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: plenerek

Domyślnie plenerek

Na razie 2 kadry. Uprzedzając pytania, młoda jest inspektorem nadzoru budowlanego, młody inżynierem więc pierwsza miejscówka jest mocno tematycznie z nimi związana.

1
    2

Domyślnie

1ka - całkiem fajna, nieźle w kadrze, ładnie poświecone.
    2jka - wydaje mi się, że przeostrzona albo zbyt duży kontrast lokalny - na liściach drzewa (i może trochę kora) to najbardziej się rzuca w oczy i trochę drażni. Za gałązką która jest idealnie nad stopą młodej jakaś jasniejsza plamka, jakby pędzlem kliknięte.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    2jka - wydaje mi się, że przeostrzona albo zbyt duży kontrast lokalny - na liściach drzewa (i może trochę kora) to najbardziej się rzuca w oczy i trochę drażni. Za gałązką która jest idealnie nad stopą młodej jakaś jasniejsza plamka, jakby pędzlem kliknięte.
    Stary o czym Ty mówisz? Większych bredni nie słyszałem. Jak można dyskutować o przeostrzeniach i jakiejś plamce i gałązce ? Chyba nie to było tematem tego zdjęcia :d

A jeśli chodzi o foty: poprawnie i niestety nudno, jaj nie urywa, że tak powiem Młodzi stoją, to na budowie to w krzakach, no nic ciekawego niestety. Nie napracowałeś się, za dużo przy tych klatkach.
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

A mi się strasznie podoba 1!
    Nikon D700 / Marzę o lepszych obiektywach / Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    Stary o czym Ty mówisz? Większych bredni nie słyszałem. Jak można dyskutować o przeostrzeniach i jakiejś plamce i gałązce ? Chyba nie to było tematem tego zdjęcia :d

A jeśli chodzi o foty: poprawnie i niestety nudno, jaj nie urywa, że tak powiem Młodzi stoją, to na budowie to w krzakach, no nic ciekawego niestety. Nie napracowałeś się, za dużo przy tych klatkach.
    Nudne to są wasze kłótnie, a zdjęcia są ciekawe.
    Nikon D700 / Marzę o lepszych obiektywach / Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez izergill Zobacz posta
    Nudne to są wasze kłótnie, a zdjęcia są ciekawe.
    Nikt tu się nie kłóci. Wyraziłem swoją opinie o fotach i tyle.
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Franciszków

Domyślnie

Zapowiada się fajnie, czekam na więcej.

Oszczędny w słowach Awatar ShreQ
    Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

2. super, lubie jak jest tak świecone jedynka też spoko tylko górma częśc zdjęcia jak dla mnie za jasna (głowa młodego)

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Mlody ma takie waskie ramiona, ze trzeba go bylo "wyciagac" obiektywem ? Ja nie wiem ludzie ale nie widzicie, ze taka znieksztalcajaca maniera szerokokatnych szkiel to gwalt na fotografowanych ludziach a nawet obiektach jak to widzialem tutaj na fotografiach wnetrz ? Rybie oko i inne super szerokie sa super ale nie zawsze i nie do kazdego tematu . Pozdrawiam

EDIT , juz niewazne bo jest ban jak widze...

Domyślnie

oba fajne z naciskiem na większe podobanie się , fot 2
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów