Szukaj
1ka - całkiem fajna, nieźle w kadrze, ładnie poświecone.
2jka - wydaje mi się, że przeostrzona albo zbyt duży kontrast lokalny - na liściach drzewa (i może trochę kora) to najbardziej się rzuca w oczy i trochę drażni. Za gałązką która jest idealnie nad stopą młodej jakaś jasniejsza plamka, jakby pędzlem kliknięte.
Stary o czym Ty mówisz? Większych bredni nie słyszałem. Jak można dyskutować o przeostrzeniach i jakiejś plamce i gałązce ? Chyba nie to było tematem tego zdjęcia :d
A jeśli chodzi o foty: poprawnie i niestety nudno, jaj nie urywa, że tak powiemMłodzi stoją, to na budowie to w krzakach, no nic ciekawego niestety. Nie napracowałeś się, za dużo przy tych klatkach.
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
A mi się strasznie podoba 1!
Nikon D700 / Marzę o lepszych obiektywach / Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zapowiada się fajnie, czekam na więcej.
2. super, lubie jak jest tak świeconejedynka też spoko tylko górma częśc zdjęcia jak dla mnie za jasna (głowa młodego)
Mlody ma takie waskie ramiona, ze trzeba go bylo "wyciagac" obiektywem ? Ja nie wiem ludzie ale nie widzicie, ze taka znieksztalcajaca maniera szerokokatnych szkiel to gwalt na fotografowanych ludziach a nawet obiektach jak to widzialem tutaj na fotografiach wnetrz ? Rybie oko i inne super szerokie sa super ale nie zawsze i nie do kazdego tematu . Pozdrawiam
EDIT , juz niewazne bo jest ban jak widze...
oba fajne z naciskiem na większe podobanie się , fot 2![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Skontaktuj się z nami