Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Dogi

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    jaari
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikus Zobacz posta
    Ok, będę numerować fotki

Dlatego opinie i rady - mile widziane.

To zdjęcie, w przeciwieństwie do poprzednich do mnie przemawia. Tylko, czy kopiowanie uszu jest jeszcze dozwolone? Kiedy miałem doga 8 lat temu, już wtedy mówiło się o zakazie kopiowania na wystawach międzynarodowych... Aczkolwiek z drugiej strony, dog z kopiowanymi uszami wygląda 100 razy lepiej...
    Mikus - modelkę masz prima sort - teraz wszystko zależy od Ciebie - ćwicz, ćwicz, jeszcze raz ćwicz. Dog niemiecki to dla mnie synonim psa.Jeżeli pies - to tylko dog! Z taką niunią jak wyżej, fotki nie mogą się nie udać

PS. Ostatnią fotkę skadrowałbym w pionie.

Oszczędny w słowach Awatar Mikus
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaari Zobacz posta
    To zdjęcie, w przeciwieństwie do poprzednich do mnie przemawia. Tylko, czy kopiowanie uszu jest jeszcze dozwolone? Kiedy miałem doga 8 lat temu, już wtedy mówiło się o zakazie kopiowania na wystawach międzynarodowych... Aczkolwiek z drugiej strony, dog z kopiowanymi uszami wygląda 100 razy lepiej...
    No więc teoretycznie w Polsce zakaz już jest, przy czym i tak Ci co chcą - tną. W naszym kraju mimo zakazu cięcia - wystawiac "cięte" można bez oporów.
    Nie tną Ci co wolą "naleśniki" i Ci co planują odwiedzać wystawy za niektórymi granicami (np Czechy, Niemcy - tam nie wpuszczą na wystawe).
    To nie forum o dogach, więc dodam tylko jedno - mam 4 dogi i tylko jedno z kopiowanymi uszkami... Ale z ciętym uchem - to jest TO!

Cytat Zamieszczone przez jaari Zobacz posta
    PS. Ostatnią fotkę skadrowałbym w pionie.
    Heh, taką wersję też posiadam:
    6.
    Kaczka i Mikuś
    --------------
    pierwsze kroki z lustrzanką...

Uprawnienia umieszczania postów