Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: May Be

Domyślnie

Do mnie mówi wersja #1 na #2 zbyt chłodno. brrrr :P
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

nr 1 i bonus podobają mi się
    Aparat fotograficzny. moje inspiracje i GPLUS
    "...świat opisują liczby, gdy znajdziemy wszystkie dane z odpowiedniego zbioru, pojawi się wzór..."

Domyślnie

Niestety ale chciałbym zwrócić uwagę na obróbkę i niezbyt szczęśliwy dobór światła.
    Mianowicie skóra na dekolcie, szyi i ramionach jest ziarnista, sprawia wrażenie "zakurzonej", tak jak to się czasem z jeziora wychodzi z takim osadem na ciele... Nie wiem jak dokładniej to opisać
    Pozdrawiam, Kuba

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Stare krajowe kino fabularne (cz/b )Pozdro .

Domyślnie

1 i bonus z przewagą na 1
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Witam,

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Niestety ale chciałbym zwrócić uwagę na obróbkę i niezbyt szczęśliwy dobór światła.
    Mianowicie skóra na dekolcie, szyi i ramionach jest ziarnista, sprawia wrażenie "zakurzonej", tak jak to się czasem z jeziora wychodzi z takim osadem na ciele... Nie wiem jak dokładniej to opisać
    wiem dokładnie o co Ci chodzi ( przynajmniej mam taką nadzieję, że wiem ). Światło mi pasi ( mam na myśli fotę nr 1 ), o tyle ta ziarnistość, czy raczej "przybrudzenie świateł" jest dość dyskusyjne... Chyba bym trochę wygładził, by ten efekt tak bardzo nie rzucał się w oczy.
    Pomijając ten drobiazg, fota 1 i bonus bardzo mi się podobają, gratulacje !!!
    Pozdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

1 by wygrała, gdybyś zaproponował inny sposób obróbki. bo obie wersje 1 mz nie bronią się
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów