Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

No pare km od Koszalina jest
    D300 | N35 1.8 | N17-55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    chyba też się za kwadratem opowiem
    i ja ale i tak jest dobrze

Domyślnie

No masz, nie wiedziałem, że Ktoś moimi śladami podąża .
    Motyw w kadrze wielce sympatyczny jest. Mam bardzo miłe wspomnienia związane z tym wiatrakiem.
    W Twoim wydaniu Mirku podoba mi się tonacja. Jest taka chłodna i bardzo pasuje do światła jakie zastałeś oraz długiego czasu, który "ubił" trochę wodę.
    Kadr pionowy jak najbardziej mi podchodzi. Może dlatego, że ja poziom i kwadrat prezentowałem .
    Ale ja ogólnie bardzo lubię pionowe kadry, chociaż otwarcie przyznać trzeba, że nie jest sprawą prostą odpowiednio i atrakcyjnie je skomponować.
    Zastanowiłbym się może nad delikatnym przycięciem dołu, tak powiedzmy ze dwa centymetry .

Domyślnie

Ciemny PD ściąga uwagę, jak dla mnie za bardzo.
    Ładnie obrobiona fotografia.

Domyślnie

Mirku zdjecie mi sie bardzo podoba, ale do Twojej wiadomosci....miejscowka znana jak klify moheru w irlandii, sam bym ja chetnie sfocil i pewnie kiedys to zrobie.....ale Pawel pierwszy nie byl
    Zdjecie swietne!

Domyślnie

gregu pawel nie byl moze pierwszy, ale to przez jego zdjecia o niej zamarzylem

pablook na ciebie czekalem
    jako, ze fotografujac tam mialem twoje kadry w pamieci, nie chcialem, zeby wygladaly za bardzo podobnie, a co mozna tam zmienic najlatwiej to wlasnie klimat, ty pokazales to na cieplo, ja staralem sie zrobic bardziej chlodno i miekko
    tez widze swiat raczej w pionie
    na pewno bede tam wracal, nastepna planowana wycieczka w zime
    pozdrawiam i dzieki

Domyślnie

...mi się podoba,gratki kolego.

maniak666
    Gość

Domyślnie

No widzi się widzi, ale czekam dalej...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów