Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Antoś

Domyślnie Antoś

Witam
    Dzisiaj czterotygodniowy Antek,moja pierwsza plenerowa sesja noworodkowa

1.
    I am a Nikon girl

Domyślnie

Jeszcze dwa kadry z tej sesji

2.

3.
    I am a Nikon girl

Domyślnie

Trochę packshotowo to wyszło
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

To było nasze trzecie podejście do sesji.Mały ma kolki i jest bardzo niespokojny.O zmianie pozycji czy przebieraniu nie było mowy.Kto miał do czynienia z fotografowaniem takich maleństw,ten wie o czym mowa Rodzicom bardzo zależało na zdjęciach,więc zrobiłam co mogłam,żeby ustrzelić dla nich choć kilka pamiątkowych klatek
    I am a Nikon girl

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    Trochę packshotowo to wyszło
    Zgadzam sie, swiatlo ''na blaszke'' ale model pierwsza klasa - wesolo z pod oka mryga

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia- rzeczywiscie kadry podobne- ale sama wiem jak to czasem z takimi maluszkami jest) Kolorki piękne
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bardzo fajne kardy. Przymierzam sie do takiej sesji po narodzinach córeczki i mam pytanie odnośnie nakryć głowy dla noworodków. Wiesz może gdzie idzie dostać takie fajne czapki wełniane? Po pewnym czasie szperania w necie trochę się zdziwiłem, że nie ma tego nigdzie w ofercie. Możesz polecić jakiś sklep? Czy zostaje robienie na drutach we własnym zakresie ? Dzięki!
    Flickr D600 + S14mm 2.8 + S35mm 1.4 + T90mm 2.8 + lampy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przespol Zobacz posta
    Bardzo fajne kardy. Przymierzam sie do takiej sesji po narodzinach córeczki i mam pytanie odnośnie nakryć głowy dla noworodków. Wiesz może gdzie idzie dostać takie fajne czapki wełniane? Po pewnym czasie szperania w necie trochę się zdziwiłem, że nie ma tego nigdzie w ofercie. Możesz polecić jakiś sklep? Czy zostaje robienie na drutach we własnym zakresie ? Dzięki!

Miło,że odkopałeś ten wątek Co do czapeczek,to pracuję na terenie UK i tutaj się w nie zaopatruję.Szperam po sieci,ale mam również miłą,starszą panią sąsiadkę,która dzierga czasami coś dla mnie
    Znalazłam coś takiego http://joannakula.wordpress.com/.Zdaje się,że ta pani ma w ofercie wiele fajowych czapeczek do sesji noworodkowych
    Pozdrawiam serdecznie
    I am a Nikon girl

Domyślnie

a ja rozumiem kasie i wiem co to znaczy kiedy rodzice bardzo chcę zdjęcia a dziecko niekoniecznie Trzeba robić to co sie ma czy spi czy nie śpi. Na szczescie rodzice i tak zawsze są zadowoleni bo to ich dzieckoi i widzieli jak było ciężko. Moim zdaniem zdjęcia maja fajne kolorki a co do małego widac że ciężki zawodnik (niby śpi ale jednym okiem łypie

Uprawnienia umieszczania postów