Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kraków, budynek LOT-u przy Basztowej

Witam!
    Pod ocenę poddaję próbę "podejścia" tego tematu... Wszelkie uwagi jak zwykle mile widziane!

Domyślnie

Przeciętny kadr, choć klimat uchwyciłeś. No niby dobre ale czegoś brakuje. I te gałęzie z prawej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DR_DRE Zobacz posta
    Przeciętny kadr, choć klimat uchwyciłeś. No niby dobre ale czegoś brakuje. I te gałęzie z prawej.
    Dzięki za uwagę! Czego brakuje?

Domyślnie

Wybacz ale mój poziom jeszcze nie pozwala na odpowiedź na to pytanie, być może ten budynek w lewej zasłania całą krase obiektu pierwszoplanowego, nie chcę się mądrzyć

Domyślnie

Dobra, prosta obróbka, ale wg mnie zdecydowanie średni kadr, nie ma jakiegoś mocnego punktu, czegoś na czym można skupić wzrok. Co przemiawia za tym zdjęciem wg Ciebie?
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Chciałem pokazać po prostu to miejsce i jego klimat... Mocny punkt - może faktycznie go brakuje... Zastanawiałem się, bo mam drugie ujęcie z tramwajem na tym przystanku, który tam jest, ale stwierdziłem, że chyba lepiej jest bez niego...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bryndza

Domyślnie

Wygląda jak strzelone zenitem + pięćdziesiątką na stojąco w latach 80.
    Jeśli o taki klimat chodziło to zdjęcie jest suuuuuper.
    Jeśli nie, to przydałby się jakiś bardziej niecodzienny kąt widzenia/obiektyw (szerokokątny ?) - rozumiem, że położenie obiektu utrudnia....

Uprawnienia umieszczania postów