Szukaj
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Kovalainen zamiast napoju zabiera jutro gaśnicę na wyścig ; )
Myślę że Kubica w HRT wyprzedziłby Pietrova w tym czarnym bolidzie...
Nikon Fx
Wyniki:
DRS coraz bardziej mnie drażni - tym razem emocje u mnie były "czy jednak nie da rady wyprzedzić..." toż to patologia. O ileż ciekawsze były manewry w innych miejscach toru, choć nie liczne - po co mamy ryzykować, skoro mamy DRS.
Pietrov - nie wiem, jak dobrać słowa... Podobało mi się, jak taktycznie wyczekał przez kilka (kilkanaście?) okrążeń aż D'Ambrosio zjedzie do boksu... Prawdziwy fighter![]()
Ze slajdów:
- Button - coraz bardziej mnie ten gość zadziwia;
- Hamilton - mimo tego, że zapomniał iż od kilku sezonów jeździ się z szerokimi skrzydłami z przodu
- Di Resta;
- Schumacherja rozumiem, że dziadek lubi się ścigać, lecz dlaczego wrócił do F1? W związku z tym, co udało mu się osiągnąć (będąc we właściwym miejscu o właściwym czasie) dziwne wydaje mi się, to co obecnie uskutecznia. Nie lepiej się przenieść choćby za ocean do CART Series...
- Kovalainen - mimo dodatkowej gaśnicy ukończył przed Renault
Z negatywów:
- Renault
- Vettel, czyli 85%RedBull - a raczej Newey
Jak mi się coś przypomni to dopiszę![]()
To jak się toczy "walka" o mistrzostwo w tym sezonie to jeden wielki zieeeeew... Gdyby nie Button, to Vettel już by świętował zdobycie kolejnego tytułu (zabrakło 1pkt)
Kiedy te ciołki na stołkach zmienią ten druny przepis aby w trakcie neutralizacji maruderów na koniec wyganiać!!!!
Nikon Fx
E tam, powinni mniej rygorystycznie do niebieskich flag podchodzić tak jak w Cart Series czy V8 SC (gdzie chyba w ogóle ich nie ma?). Dublowany ma ochotę to puści, nie to jedzie dalej. Ino blokować nie może. Skoro jesteś szybszy to sobie radź
Też by chciał by Button i McLaren się dobrał do Vettela, no ale wyszło jak wyszło. Mógł jechać szybciej wcześniej...
EDIT: Ustalanie kolejności za SC trwa dość długo, chyba że za pomocą radyjka kolejność ustalić bez "oddublowywania sie" fizycznie. Poprawiona by była czytelność takich sytuacji, ale jak widzę pincet wersji opon w kolorach tęczy i jak słyszę gdy chłopaki w studio mówią: "opony twarde, czyli miękkie", "opony miękkie czyli supermiękkie" itp, to mam obawy czy w F1 komukolwiek o czytelność, prostotę i zrozumienie chodzi. O cudownych, nie raz zmienianych decyzjach w sprawie egzekwowania regulaminów itp. nie wspomnę.
Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 25-09-2011 o 20:51
Borowczyk - wróć !!!
Skontaktuj się z nami