Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Alicja portretowo

Pozdrawiam
    Karina

Domyślnie

Genialne!!!
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Rączka psuje nieco efekt odciągając wzrok od "modelki".
    Ale fota bezcenna, nie da się ukryć!
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

bardzo ładne, mnie jedynie drażni ten czarny paproch pod prawym okiem "modelki", rączka też ale mniej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Rączka psuje nieco efekt odciągając wzrok od "modelki".
    Nie wiem jak wy ale ta rączka jest niezbędna ponieważ pomaga w wyrażeniu emocji. Przecież dfziewczynka ma minę lekko zadufaną, może rozczarowaną. To zdjęcie jest tak naładowane emocjami że wszystko tu super gra. Odnoszę wrażenie, że ludzie wypowiadający się na forum niepotrzebnie zwracają uwagę na zbędne detale niż próbują wydobyć lub odczytać przesłanie zdjęcia. I według mnie emocje to podstawa dobrego kadru a nie brak paprocha pod okiem.
    Pozdrawiam
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zamkowski Zobacz posta
    Nie wiem jak wy ale ta rączka jest niezbędna ponieważ pomaga w wyrażeniu emocji. Przecież dfziewczynka ma minę lekko zadufaną, może rozczarowaną. To zdjęcie jest tak naładowane emocjami że wszystko tu super gra. Odnoszę wrażenie, że ludzie wypowiadający się na forum niepotrzebnie zwracają uwagę na zbędne detale niż próbują wydobyć lub odczytać przesłanie zdjęcia. I według mnie emocje to podstawa dobrego kadru a nie brak paprocha pod okiem.
    Pozdrawiam
    nic dodać nic ująć , tak samo emocje są dla mnie najważniejsze jednak cenię zdanie innych, dziękuję !

dziękuję wszystkim za odwiedziny
    Pozdrawiam
    Karina

Domyślnie

po prostu ślicznie
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zamkowski Zobacz posta
    Odnoszę wrażenie, że ludzie wypowiadający się na forum niepotrzebnie zwracają uwagę na zbędne detale niż próbują wydobyć lub odczytać przesłanie zdjęcia. I według mnie emocje to podstawa dobrego kadru a nie brak paprocha pod okiem.
    ...błędne wrażenie odnosisz, emocje są ważne, ba tutaj zapewne najważniejsze, co nie zmienia faktu, iż w odbiorze zdjęcia usterki nie pomagają. Ponieważ jest to forum fotograficzne (chociaż niektórzy twierdzą, że sprzętowe), a przynajmniej ja je tak odbieram, to wyraziłem swoje zdanie w temacie, mi paproch przeszkadza, co w żaden sposób nie umniejsza kadrowi jako takiemu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów