Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Kozi świt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downandout Zobacz posta
    wszystko ładnie, technicznie nic bym nie poprawił, tylko mam nadzieję, że zrobiłeś też mniej centralny kadr
    No właśnie próbowałem trójpodziału, ale wtedy jakoś książkowo-banalnie się robiło

Domyślnie

Kadr i klimat jak najbardziej podobać się może .
    Zdjęcie z gatunku tych trudniejszych jest. Nie wiem czy masz więcej ekspozycji, bo moim zdaniem warto trochę bardziej jasno dół pokazać.
    I nie chodzi o zbyt intensywne rozjaśnianie, bo to tylko klimat "zabije", tak jak już Krzysiek wcześniej napisał.
    Chodzi mi o pokazanie większej ilości szczegółów, bo teraz obszary bardzo ciemne występują w zbyt dużej ilości.
    Niebo się trochę posypało i dalsze plany też nie prezentują się rewelacyjnie . Wydaje się, że nie potrzebnie je ostrzysz.
    Na koniec jeszcze raz napiszę, że zdjęcie jako całość bardzo mi się podoba, bo klimatu i pięknego światła nie sposób mu odmówić .

Domyślnie

Ekstra.

Domyślnie

Klimatycznie i nastrojowo jak dla mnie - fajny fot
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Odmienne podejście - bardzo fajnie ...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kadr i klimat jak najbardziej podobać się może .
    Zdjęcie z gatunku tych trudniejszych jest. Nie wiem czy masz więcej ekspozycji, bo moim zdaniem warto trochę bardziej jasno dół pokazać.
    I nie chodzi o zbyt intensywne rozjaśnianie, bo to tylko klimat "zabije", tak jak już Krzysiek wcześniej napisał.
    Chodzi mi o pokazanie większej ilości szczegółów, bo teraz obszary bardzo ciemne występują w zbyt dużej ilości.
    Niebo się trochę posypało i dalsze plany też nie prezentują się rewelacyjnie . Wydaje się, że nie potrzebnie je ostrzysz.
    .
    Wielkie dzięki, podejdę jeszcze raz wg Twoich wskazówek.

Domyślnie

Tak jak stalem sie fanem twoich ostatnich zdjec z Tatr, tak to zdjecie i poprzednie "mala laczka" czy jakos tak, nie podobaja mi sie, to zdjecie jest zdecydowanie za ciemne a wczesniejsza fota zbyt zaszumiona, nie czepialem sie szumow wczesniej bo nie byly tak widoczne, tym razem jest za mocno....sorki, nie obraz sie, ale tak mysle, wczesniejsze odslony zwalaly mnie do parteru, te juz nie.

Domyślnie

Spoko, ja się nie obrażam, próbuję wyciągać wnioski

Domyślnie

Dla mnie bomba. Ciekawe jak by to wyszło na papierze...?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów