osobiście: mnie dekoncentruje wierzchołek drzewa za horyzontem po lewej. Ale kadr świetny i kwadrat mógłby być niezły... kadr w kolorze dużo lepszy i ciekawszy, BW może w trakcie burzy byłoby trafne.
Szukaj
osobiście: mnie dekoncentruje wierzchołek drzewa za horyzontem po lewej. Ale kadr świetny i kwadrat mógłby być niezły... kadr w kolorze dużo lepszy i ciekawszy, BW może w trakcie burzy byłoby trafne.
Ostatnio edytowane przez matys ; 22-09-2011 o 13:20 Powód: literówka
.
Pomysł z pionowym kadrem moim zdaniem bardzo ciekawy jest.
Problem polega tu mz na zbyt dużej ilości jednolitej w fakturze, świetle i kolorze gleby. Właściwie zajmuje ona połowę kadru.
Jakby tak udało się znaleźć jakieś zagłębienia w terenie, które pomogłyby załamać światło, które jednocześnie spowodowałoby pokazanie bardziej bogatego w kształty i barwy pola.
W BW też ciekawie się prezentuje, jednak problem dołu także i w tym przypadku występuje. Do tego dochodzi zbyt małe zróżnicowanie podłogi i nieba.
BW zbyt jednolite, brak kontrastów pomiędzy róznymi elementami, które nadałby palstyki dla zdjęcia.
Mnie się to widzi w kwadracie kosztem 1/3 góry i reszty dołu. Dobre kolory zrobiłeś, mały minus za wspomniany wcześniej mocno jasny klin.
LED ZEPPELIN
Bardzo fajne, odrobinę bym przygasił
Skontaktuj się z nami