Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

osobiście: mnie dekoncentruje wierzchołek drzewa za horyzontem po lewej. Ale kadr świetny i kwadrat mógłby być niezły... kadr w kolorze dużo lepszy i ciekawszy, BW może w trakcie burzy byłoby trafne.
    Ostatnio edytowane przez matys ; 22-09-2011 o 13:20 Powód: literówka
    .

Domyślnie

Pomysł z pionowym kadrem moim zdaniem bardzo ciekawy jest .
    Problem polega tu mz na zbyt dużej ilości jednolitej w fakturze, świetle i kolorze gleby. Właściwie zajmuje ona połowę kadru.
    Jakby tak udało się znaleźć jakieś zagłębienia w terenie, które pomogłyby załamać światło, które jednocześnie spowodowałoby pokazanie bardziej bogatego w kształty i barwy pola.
    W BW też ciekawie się prezentuje, jednak problem dołu także i w tym przypadku występuje. Do tego dochodzi zbyt małe zróżnicowanie podłogi i nieba .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    Jedynka !!!
    Jakieś nowe szkło?
    Pozdrawiam
    Alez skąd. To ciagle sigma 17-70 bez hsm. Z tym ze teraz umie jej używać .

Kadry mam i w pionie i poziomie .Chodziło mi bardziej co bardziej podchodzi kolor czy b&c.

Jak znajde wiecej czasu to pokaże resztę.
    Bedą poziomy tylko ze z różnym ustawieniem tych cyprysow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Pomysł z pionowym kadrem moim zdaniem bardzo ciekawy jest .
    Problem polega tu mz na zbyt dużej ilości jednolitej w fakturze, świetle i kolorze gleby. Właściwie zajmuje ona połowę kadru.
    Jakby tak udało się znaleźć jakieś zagłębienia w terenie, które pomogłyby załamać światło, które jednocześnie spowodowałoby pokazanie bardziej bogatego w kształty i barwy pola.
    W BW też ciekawie się prezentuje, jednak problem dołu także i w tym przypadku występuje. Do tego dochodzi zbyt małe zróżnicowanie podłogi i nieba .
    Na taka pomoc oczekiwałem. Dziękuje

Domyślnie

BW zbyt jednolite, brak kontrastów pomiędzy róznymi elementami, które nadałby palstyki dla zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    BW zbyt jednolite, brak kontrastów pomiędzy róznymi elementami, które nadałby palstyki dla zdjęcia.
    Jak sie człowiek na czymś nie zna to nie che tez i przesadzić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Jak sie człowiek na czymś nie zna to nie che tez i przesadzić

Przesadzaj, forum po to jest, żeby sie uczyc, a nie jako wystawa galerii sztuki

Domyślnie

Mnie się to widzi w kwadracie kosztem 1/3 góry i reszty dołu. Dobre kolory zrobiłeś, mały minus za wspomniany wcześniej mocno jasny klin.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów