Szukaj
Ostatnio edytowane przez pilon ; 21-09-2011 o 18:14
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Oo udało się
---
EDIT :
Dopisek moderatora:
Posprzątałem bałagan.
Odnośnie problemów ze wstawianiem zdjęć. Tutorial z tematu http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=132468 jest prawidłowy, trzeba tylko uważnie przeczytać i uzyskać dobry link "Direct", przez program do ładowania zdjęć lub stronę www (dostępny po zalogowaniu).
Zdjęcia numerujemy!
Zgodnie z http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=1358 !!! I maksymalna liczba zdjęć to 10 ! (Z wyjątkiem działów "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna" w których dopuszcza się publikację do 15 zdjęć).
Warto też stosować odstęp między zdjęciami, niektóre starsze przeglądarki ciągle jeszcze traktują blok zdjęć jako jeden wers kodu i przewijają cały na raz.
Tutaj traktuję to jako reportaż 15. zdjęciowy, ale proszę o uwagę i stosowanie się do zasad !
Pozdrawiam,
pilon
Ostatnio edytowane przez pilon ; 21-09-2011 o 18:39 Powód: Przypomnienie reguł
ladna panna młoda...
ps. zdjęcia też fajne jak dla mnie
tylko troche małe ;/
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
o jakby lepiej, zdjęcia fajne fajne!
sporo gratów
dzięki ! będę się stosował, pozdrawiam
Super zdjęcia. Przy takiej ładnej PM zdjęcia same się robią. Fajne kolorki.
tylko NIKON
5 podoba się bardzo, pozostałe też przyjemne w odbiorze. Fajnie że młodzi są tacy radośni, na większości prezentowanych na forum plenerow panuje jak dla mnie zbytnia powaga.
1,2,14 rządzą![]()
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
uuuu jami panna młodazdjecia fajne :0 oprócz tego na stole
jak dla mnie rzecz jasna
całosc klasa
![]()
D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW
Skontaktuj się z nami