Szukaj
A mi się te nowe 1 teoretycznie podobają. Specyfikacja wygląda nieźle, oby tylko poszło to w parze z jakością zdjęć.
10MP to jest na tyle niedużo, że przy małej matrycy jest szansa na niezłe IQ.
Jeśli tak się stanie to go kupuje, jako body wycieczkowe.
Możliwość podpięcia szkieł fx/dx przy cropie 2.7 też mi się bardzo podoba. Nareszcie będę miał dłuuuugie tele![]()
Ostatnio edytowane przez lukaszk ; 21-09-2011 o 12:15
Mam nadzieję, że przejściówka do obiektywów z mocowaniem F nie będzie kosmicznie droga, bo nie powiem przydałby mi się taki aparacik/kamera wycieczkowy i do rekreacyjnego focenia/filmowania. W styczniu jadę na wakacje, a na bank nie będę targał całego swojego sprzętu ze sobą (na wczasach raczej robię na analogowym FE2 z obiektywami E Series i fajnie by było podpiąć takiego Nikkora 100 do evilka z mnożnikiem 2,7). Czekam na jakieś konkretne sample i obsługę nefów. Być może nawet na początku roku, po gorączce premiery i zakupoholizmu świątecznego, cena będzie jeszcze niższa niż te 650/900 $.
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
surferówtzn. wcześniej nie bardzo miałem czym z uwagi na to, że nie brałem całego tego bardachu ze sobą, a teraz pojawia się ciekawa, mała opcja... No a możliwość zdjęć sekwencyjnych i filmowania z dużym zbliżeniem z plaży surfingu, załamujących się fal itp. jaram się
![]()
Ostatnio edytowane przez tegieer ; 21-09-2011 o 12:41
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
Skontaktuj się z nami