Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie podwórka się starzeją, drzewa nie

.
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Podoba się w kadrze, szkoda tylko wyrajanego nieba i zieleni, która nijak ma się do rzeczywistości...

Domyślnie

A możesz mi wytłumaczyć dlaczego zakwalifikowałeś to zdjęcie jako reportaż?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

NBA
    świadomym przepalonego nieba - wybrałem tak aby pozostawić w głębokim cieniu to co po tej stronie okna. Aczkolwiek nie upieram się, że to jedyny słuszny wybór choć i tak i tak z tego nieba nie udawało się wiele wykrzesać :-/
    Natomiast zieleń - zarówno drzewa jak i trawy - po prostu tam była i to właśnie jest rzeczywistość ... to jest zdjęcie w kolorze a nie bw ...

swider
    pytanie Twoje jak najbardziej celne i na miejscu jest bo sam go sobie w różnych odmianach stawiałem. Gdzie umieścić? W końcu wszedłem na drogę negacji: tu nie, tam nie aż została ta kategoria a odpowiedzią było milczenie. Trochę zależy od tytułu bo przy innym od biedy mogłem go przedstawić w "Krajobrazie/PRZYRODZIE" (podkreślenie moje).
    Uważasz, że pobłądziłem z tym wyborem? Jeśli tak, podpowiesz właściwą kategorię?
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    Uważasz, że pobłądziłem z tym wyborem? Jeśli tak, podpowiesz właściwą kategorię?
    Szczerze, tak właśnie myślę. To jedno zdjęcie, to niestety za mało -- jako składowe jakiegoś materiału/reportażu -- jak najbardziej.

Bez wątpienia jest to dokument -- dobry dokument. Niestety na forum nie ma takiego działu (czego bardzo żałuję). Osobiście celowałbym w architekturę (widzianą innym okiem), ew. Inne -- na tyle szeroki dział, że mieści i dokument, niestety odwiedzany rzadziej niż pozostałe.

Wybierz sobie któryś z tych dwóch to przeniosę (z reguły nie pytam).
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Wybacz Piotrze za sugestię http://www.swiatobrazu.pl/jestem-nie...zem-23929.html.
    Mi wiele to wytłumaczyło

Domyślnie

osttel
    wybaczam albo nie bo tu przecież nie chodzi o wybaczanie - dzięki za podpowiedź, ostatnio gwałtownie poszerzam horyzonty i ten artykuł zaliczę/zaliczam do cennych - jeszcze raz dzięki

swider
    Skoro przenosisz to masz tu władzę dzięki za życzliwe pochylenie się nad moją fotką - poproszę do architektury. Co prawda inaczej sobie wyobrażałem ten dział ale pooglądałem i w sumie mogę się tam odnaleźć
    .

Domyślnie

Fajny klimat, podoba mi się.

Uprawnienia umieszczania postów