Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Podepnę się by nie mnożyć wątków.
    Zamierzam kupić PSE 10 PL, głownie do organizacji zbioru zdjęć. Ściągnąłem więc triala - oczywiście w wersji angielskiej - i zacząłem próby. Przypadł mi do gustu, chociaż na moim kompie (spełniającym wymagania systemowe wg Adobe) trochę mulił, a czasami nawet potrafił się "wyłożyć". Przez 30 dni otagowałem (Keyword tags) sporo zdjęć, sporo ich otagował też program.
    W związku z planowanym zakupem mam pytanie: czy jest możliwe, a jeśli tak to w jaki sposób, zainstalowanie pełnej, licencjonowanej wersji PSE 10 PL, tak by zachować otagowanie zdjęć dokonane w wersji trial angielskiej?"
    Pytałem o to w dziale pomocy Adobe Polska, jednak odpowiedź nie bardzo mnie zadowoliła - cyt. "Podciagniecie" wersji probnej (trial) produktu Adobe do wersji pelnej, zwiazane z wprowadzeniem odpowiedniego numeru seryjnego, jest mozliwe tylko w przypadku uzytkowania wersji "trial" w tej samej wersji jezykowej co wykupiona licencja pelna..

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

A PSE nie zapisuje sobie gdzieś bazy tych zdjęć/nie wrzuca tego do plików XMP?

Domyślnie

Zapewne tak. Tylko gdzie? I co należy zachować?

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Ech... 3 minut w Google: http://help.adobe.com/en_US/photosho...0c035b7bf-8000
    Elementsa nie miałem na dysku dłużej niż 3 godziny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Ech... 3 minut w Google: http://help.adobe.com/en_US/photosho...0c035b7bf-8000
    Elementsa nie miałem na dysku dłużej niż 3 godziny.
    Dzięki! - rzeczywiście należało zacząć od Gugla, a nie od pomocy w Adobe.pl.

Domyślnie

mam elements 10 editor pod maca, bezskutecznie szukam zakladki ORGANIZER, albo jej tutej nie ma albo mam jakieś zaćmienie z tego co czytam i widze na załączonych skrenach powinno byc cos takiego.
    Może ktoś coś podpowie w tym temacie

Pozdrawiam
    D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6

Domyślnie

Elements 10 editor nie posiada organizera (App Store) to moze takie pytanko???? czy mozna zrobić aktualizacje do w/w programu z firmy Adobe , chodzi mi o pobranie Elements 10

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów