A ktoś wie kiedy PSE10 wejdzie do AppStore'a? I czy zaktualizuje zainstalowanego niezależnie PSE9?
Szukaj
A ktoś wie kiedy PSE10 wejdzie do AppStore'a? I czy zaktualizuje zainstalowanego niezależnie PSE9?
"Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"
Tak przy okazji sam aktualizowałem z "Wacomowskiego" PSE6 do PSE9 kupując przez stronę adobe.
Stary klucz przyjęty, opłata za upgrade dokonana, licencja udzielona.
Dostałem oficjalne stanowisko firmy ADOBE :
Więc teraz wszystko jasne.Szanowny Panie S....,
Dziekujemy za kontakt z Dzialem Obslugi Klienta Adobe®.
W odniesieniu do Panskiego zapytania, informujemy, ze uaktualnienie (upgrade) do Adobe Photoshop Elements 10 mozliwe jest rowniez dla wersji OEM.
Dziekujemy i pozdrawiamy,
Dzial Obslugi Klienta Adobe
Tel: 008 004 411 935
E-Mail: [email protected]
On 10/10/11 4:15 AM, [email protected] wrote:
Witam Razem z tabletem Wacom dostałem możliwość zainstalowania Adobe Photoshop Elements 9 wraz z nr seryjnym. W związku z pojawieniem się Adobe Photoshop Elements 10 w najbliższym czasie mam pytanie czy będę musiał zakupić pełną wersje czy też uprage będzie możliwe z mojej wersji ? Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi
S....
Pozdrawiam
o i mi się to info przyda![]()
Czyli nic sie nie zmieniło od ponad roku.![]()
Mógłby ktoś opisać wrażenie z użytkowania, w porównaniu z poprzednimi wersjami? Bo rzeczywiście łatwiej znaleźć info, że dodano jakieś wrzucanie zdjęć na fejsbuka etc., natomiast bardziej interesuje mnie to, czy np. program szybciej "mieli" zdjęcia w obróbce, czy usprawniono i w jakim zakresie wywoływanie RAW-ów... generalnie o przydatne i praktyczne zmiany.
SLT-A57 | Σ 8-16mm F4,5-5,6 DC HSM | S DT 18-135mm F3,5-5,6 SAM | T 200-400 F5,6 LD IF
Pentacon 29mm F2,8 Electric MC | Pallas 135mm F2,8 Magenta AM
YN-460-II | ThinkTank Speed Demon
A ja mam pytanie. W listopadzie kupuję nowy komputer, monitor już mam to i jakiś program do obróbki zdjęć by się przydał. Interesuję mnie głównie portret i chciałem poznać opinie osób parających się to dziedziną fotografii nt. PSE. Czy nie brakuje Wam np. jakichś narzędzi do poprawiania skóry, lokalnego retuszu etc?
sciagnij sobie triala i pobaw sie 30 dni![]()
Jak nie masz kasy to i tak nic specjalnie lepszego za te pieniądze nie kupisz.
No chyba że wolisz bawić się lewym PSem.
Skontaktuj się z nami