Witam
przy okazji szybkiego wypadu zrobiłem kilka zdjęć dla kolegów, z aparatem mam do czynienia sporadycznie
był bym wdzięczny za jakieś porady, chciał bym sobie trochę porobić tego typu zdjęć a jak widać "modele" bardzo fajni
pozdrawiam
Szukaj
Witam
przy okazji szybkiego wypadu zrobiłem kilka zdjęć dla kolegów, z aparatem mam do czynienia sporadycznie
był bym wdzięczny za jakieś porady, chciał bym sobie trochę porobić tego typu zdjęć a jak widać "modele" bardzo fajni
pozdrawiam
Ogólnie nie jest źle. Brak numeracji zdjęć utrudnia ocenę..
Kadry mogłbyby być trafniejsze, poucinane wozy w dziwnych miejscach. Obróbka klimatyczna i na pewno na +.
Co do kadrów jeszcze, po kolei, przycięta opona druga, kawałek felgi, rejestracja w niekorzystnym miejscu itp. Ten komin czy co to jest - wystaje z maski, niekorzystnie to wygląda. Proponowałbym zrobić kilka kroków w prawo i ustawić ten "komin" po prawej stronie zdjęcia obok samochodów lub w ogóle pominąłbym go na zdjęciu. Najładniejsza fota, czwarta od dołu jednak trochę ciasno z lewej.
D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II
dzięki za rady, zapomniałem dodać numerków, teraz chyba nie da się już wyedytować
ładny firebird. Mogłeś więcej zdjęć silnika porobić bo takie klasyki się już nie trafiają.
| D90 | N18-55VR / S105-2.8 EX DG / N50-1.8D / DCR250 | SB800 |
Przyspieszyć i skrócić czas otwarcia
Podpisuję się pod uwagami poprzedników, kilka dziwnie poucinanych kadrów, poprawione w ruchu - daje radę. Te auta mają mega potencjał jeśli chodzi o detale wnętrza i silnika, spróbuj to wykorzystać przy mniejszej GO. Jak na początki - nie jest źle![]()
dzięki!
no właśnie, zmniejszyć czas
Skontaktuj się z nami