Szukaj
coś w tym jest, miasto dla hardcore-ówkoniec OT
zdjęcie ładnie ukazuje horyzont z gęsto usianą zabudową tubylców, kawałek nieba w tonacji armagedonu i tyle
+D300 | +N18-200 f/3.5-5.6G | -N50 f/1.8D | -N50 f/1.4G | +SB-900 | +BC-900
No przecież komentuję,napewno obszerniej niz ty,a po drugie piszę co chcę i gdzie i nie powinno ci to za nadto przeszkadzać bo nie ty tu jesteś od sprzątania.Swoją drogą nadal nie mogę wyjść z podziwu jak łatwo tu(na forum)znikają posty które ani nie są obrażliwe ani jakkolwiek wykraczają poza granice dobrego wychowania.OT?Tu co czwary post śrtednio to jest ot i co z tego?
O czym ty do mnie rozmawiasz.Nic takiego nie napisałem.Łódz jest wyjątkowa bo ma równoległy układ ulic w całym Sródmieściu,które jest dość wielkie i tu widzę skojarzenie,dodatkowo jest upchana kilkupiętrowymi kamienicami,że jest zasyfiona strasznie to inną drogą.Mieszkałem tam 6 lat i żywię do tego miasta sympatię,bynajmniej nie spowodu tego jak ono wygląda,choć klimatycznego industrialu tam mnóstwo można znależć jak kto lubi.
Pewnie niebawem "obudzi"się autor i będzie zdziwiony że taki popyt ma fota i wogóle.nie bój żaby-już kończymy-przynajmniej ja.Więc gwoli przypomnienia jescze.Technicznie jest ok,kadrowo nudnawo choć swoją surowościa,monotonią zdjęcie się w jakiś tam sposób zapisuje w pamięci.
Ostatnio edytowane przez pszetak ; 19-09-2011 o 16:33
sepia jak z fallouta
albo kolor albo bw no i chaos w kadrze i sam niewiem czy to dobrze czy nie
Mnie nie przekonuje to ujęcie
brak
Skontaktuj się z nami