Witam,
Przedstawiam fotografię Sousse, Tunezja.
Sousse
Pozdrawiam.
Szukaj
Witam,
Przedstawiam fotografię Sousse, Tunezja.
Sousse
Pozdrawiam.
Fotografia kiepska, tak samo jak w/w miejsce.
A takie szczegół jak syfy na matrycy dodatkowo działaja na minus.
..tz.że co?Że niby "Star Wars"tam nie kręcili to od razu nieciekawe?Dla mnie trochę jak w ŁodziZdjęcie jest ok,jak dla mnie.Nie ma jakiegoś tematu przewodniego i za wąsko,albo pion...nie wiem kadrowałbym inaczej w takim gąszczu.Ale technicznie jest ok(poza tą plamą w PG).Syf ewidentny,ale na twoich ostatnich też były ewidentne niedociągnięcia(poświaty na budynkach od maski,czernie na łączeniach) choć doświadczenie(forumowe przynajmniej)o wiele większe.
Ostatnio edytowane przez pszetak ; 18-09-2011 o 18:34
Mi się podoba, przyciąga wzrok na dłużej...
sousse jest swietny bylam tam 2 miechy temu
no i co z tego, że sepia? dla mnie ok.
Podoba mi się, prawie na pewno ... gdyż tego rodzaju motywy wymagają bowiem z reguły prezentacji w odpowiednio dużym formacie. Podoba mi się, ale ja lubię tego rodzaju krajobraz miejski, w każdym razie niektóre jego przedstawienia w sztuce wspólczesnej
Sprowadzają się one z reguły do kompozycji typu all-over (bez wyraźnego akcentu) i niektóre bywają mzd bardzo interesujące).
Konwersja mzd udana, popróbowałbym jednak z kolorem, ale pewnie już to robiłeś ...![]()
temat bardzo ciekawy, ale nieciekawie podany ... no i sepia...kontrastowe b&w dało by radę...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
wypraszam sobie, Łódź może nie jest najpiękniejsza, ale nie jest aż tak brzydka, aby o niej mówić w ten sposób...
nie wspominając cytatu Adasia Miałczyńskiego "Łódź, k.....a!"
http://www.youtube.com/watch?v=IJ2kvZpJ_BU
+D300 | +N18-200 f/3.5-5.6G | -N50 f/1.8D | -N50 f/1.4G | +SB-900 | +BC-900
Skontaktuj się z nami