Masz trzy kolory teł: czerwony, zielony i niebieski . Cos jest nie tak z dominanta a modelka piekna. Pozdro
Szukaj
Masz trzy kolory teł: czerwony, zielony i niebieski . Cos jest nie tak z dominanta a modelka piekna. Pozdro
Wszystko jest jak najbardziej tak... To są foty z 4 setów, w pełni zamierzenie się różnią
A modelka piękna, fakt, mam szczęście![]()
Pozdrawiam, Kuba
Tutek byłoby supeeeer. Czekamy.
Pozdrawiam
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
Modelka ma naprawdę piękne nogi1, 2 i 4 bardzo mi się podobają.
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
Dziękuję za zdjęcie dnia na portaluSzacun, to dla mnie ogromna radość i zaszczyt
Dzięki
I dobranoc
![]()
Pozdrawiam, Kuba
b.ładnie
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A może jakieś foto z backstage'u ? Ciekawi mnie oświetlenieZdjęcia bardzo przyjemne.
D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400
wow! jak ja bym chciała umieć robić takie zdjęcia!
"Ludzkie nieszczęścia są jak znaleziona fotografia - obojętna dla wszystkich, z wyjątkiem właściciela."
Nikon D300,T70-200/2.8,N60/2.8
Na tych zdjęciach bardzo mi się podoba trójwymiarowość, światło, które zarazem podkreśla bryły, a nie tworzy mocnych cieni. Wydaje się to być niełatwą sztuką. Z podstawowych zdjęć w zasadzie trudno mi określić, które są lepsze. Każde ma w sobie coś innego i na swój sposób przyciąga. Trójkę jako słabszą w układzie ciała ratuje doskonałe światło. Czwórka z kolei mogłaby być dokładniej doświetlona (plus mocniej na nogach), ale poza, mimika i kompozycja - rewelacja. No dobrze piątka najmniej mi przypadła do gustu - nie widzę mocnych plusów. Może gdyby ta dłoń lekko zahaczała o bieliznę, odciągała ją w którąś stronę - nadała trochę dynamiki - może wówczas. To chyba niestety body jest i było to niemożliwe.Wyszło trochę sztywno. Ale pozycja się broni, a to też już dużo.
Bonus na nie. Nie podoba mi się zmieniony (światłem chyba głównie) wizerunek twarzy. W zestawieniu z klasyką, taka luźna forma traci w moich oczach masę punktów.
Widać, że w studio czujesz się jak ryba w wodzie.
Skontaktuj się z nami