Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Masz trzy kolory teł: czerwony, zielony i niebieski . Cos jest nie tak z dominanta a modelka piekna. Pozdro

Domyślnie

Wszystko jest jak najbardziej tak... To są foty z 4 setów, w pełni zamierzenie się różnią
    A modelka piękna, fakt, mam szczęście
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Tutek byłoby supeeeer. Czekamy.

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Modelka ma naprawdę piękne nogi 1, 2 i 4 bardzo mi się podobają.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Wszystko jest jak najbardziej tak... To są foty z 4 setów, w pełni zamierzenie się różnią
    A modelka piękna, fakt, mam szczęście
    Rozumiem, ze to jest jeden rodzaj tła i te same lampy ? lub robiles zdjecia w roznych pomieszczeniach z roznymi kolorami scian ? To w takim razie dziwna sprawa . Osobiscie mialem taki problem ale po wymianie lamp wszystko wrocilo do ładu. Pozdro

Domyślnie

Dziękuję za zdjęcie dnia na portalu Szacun, to dla mnie ogromna radość i zaszczyt Dzięki I dobranoc
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

b.ładnie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A może jakieś foto z backstage'u ? Ciekawi mnie oświetlenie Zdjęcia bardzo przyjemne.
    D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400

Domyślnie

wow! jak ja bym chciała umieć robić takie zdjęcia!
    "Ludzkie nieszczęścia są jak znaleziona fotografia - obojętna dla wszystkich, z wyjątkiem właściciela."
    Nikon D300,T70-200/2.8,N60/2.8

Domyślnie

Na tych zdjęciach bardzo mi się podoba trójwymiarowość, światło, które zarazem podkreśla bryły, a nie tworzy mocnych cieni. Wydaje się to być niełatwą sztuką. Z podstawowych zdjęć w zasadzie trudno mi określić, które są lepsze. Każde ma w sobie coś innego i na swój sposób przyciąga. Trójkę jako słabszą w układzie ciała ratuje doskonałe światło. Czwórka z kolei mogłaby być dokładniej doświetlona (plus mocniej na nogach), ale poza, mimika i kompozycja - rewelacja. No dobrze piątka najmniej mi przypadła do gustu - nie widzę mocnych plusów. Może gdyby ta dłoń lekko zahaczała o bieliznę, odciągała ją w którąś stronę - nadała trochę dynamiki - może wówczas. To chyba niestety body jest i było to niemożliwe. Wyszło trochę sztywno. Ale pozycja się broni, a to też już dużo.
    Bonus na nie. Nie podoba mi się zmieniony (światłem chyba głównie) wizerunek twarzy. W zestawieniu z klasyką, taka luźna forma traci w moich oczach masę punktów.
    Widać, że w studio czujesz się jak ryba w wodzie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów