a moze zaslona dymna??![]()
sam juz nie wiem hihi
Szukaj
1 - admin
2 - hesja
a moze zaslona dymna??![]()
sam juz nie wiem hihi
No tak: na wstępie muszę wskazać niedociągnięcia w obu tych zdjęciach.
Zdjęcie pierwsze: dlaczego nie CMYK? Stawianie RGB ponad CMYKiem jest bardzo kontrowersyjne. Dzięli CMYKowi mielibyśmy o jedno ujęcie więcej!
Zdjęcie drugie: dlaczego to zwierzę ma taki znudzony wzrok? Jesli już fotografujemy zwierzynę, nalezy ją zachęcić do współpracy podając jakiś rozgrzewający trunek. A tutaj - model jest wyraźnie zniesmaczony brakiem wysokoprocentowej zachęty ze strony fotografującego. Jestem zmuszony poinformować o zajściu Ligę Ochrony Przyrody, mam przecież jeszcze gdzieś w szufladzie legitymację..
I jak tu głosować? Kocham zwierzęta, a i CMYK nie jest mi obcy...
zdjęcia rewelacyjne! ale jednak moim zdaniem zwycięzca jest tu jeden i remis byłby niesprawiedliwy...zobaczymy tylko czy większość zgodzi się z moim typem..
A niech tam. Zagłosowałam. Nie wiem na kogo i dobrze. Szkoda, że nie można było dwóch naraz zaznaczyć
. A przez was na zajęciach byłam zmęczona
. A mówili o tym, że to odbiorca tworzy dzieło nie artysta... i pokazywali filmiki z działań Łodzi Kaliskiej i podali nowe odjechane tematy... Będzie się działo!
![]()
...i ja również sądzę że jest faworyt....![]()
Fujifilm X-E3 23/2
no to zaglosowalem ..
o! wrocili z pojedynku
i andrzej i piter no fajnie fajnie
no i mozna powiedziec ze.... najlepsze roczniki maja legitke LOP !!!
hihi
ja tez mam
ciekawe czy dzisiejsza mlodziez jeszcze kojarzy co to takiego![]()
Liga Ochrony Przyrody, dziadku Sławku!Jeszcze LOK był. To Ci, co uczyli, żeby w trakcie wybuchu jądrowego się dobrze przyjrzeć, bo taki widok człowiek ma szansę zobaczyć tylko raz w życiu, a potem popełznąć w kierunku punktu opatrunkowego, starając się nie wzbudzać paniki. Off topic chyba lekki zrobiłem?
Skontaktuj się z nami