Adminie - Piotrze, z tym avatarkiem to był żart! Bardzo fajny był, nie zrozum mnie opacznie. pozdrawiam
Szukaj
1 - admin
2 - hesja
Adminie - Piotrze, z tym avatarkiem to był żart! Bardzo fajny był, nie zrozum mnie opacznie. pozdrawiam
no! wreszcie prawidlowy avatar....![]()
No cóż mój typ przegrał gdybym tak zagłosował za żonę, byłby remis. A tak poważnie moje gratulacje dla obu panów, bo przecież nie o wynik tu szło, a dzięki Wam człowiek bardziej się mobilizuje, żeby zrobić coś fajnego i to jest w tym najlepsze.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Sławek!
Wygrałeś przede wszystkim dzięki mnie!!! :P
bo nie mogłem się zdecydować i miałem nie głosować, ale w końcu zdecydowałem się na Twoje zdjęcie
adres, na który możesz przesłać nowiutkie D200 podam na PW
a swojego D50 mogę komuś tanio odstąpić...
gratulacje dla obu panów!!!
Ostatnio edytowane przez odie83 ; 19-02-2007 o 11:25
Na moje przy takiej liczbie głosujących i różnicy jednego punkta jest remis, to nie wyścigi gdzie o zwycięstwie decyduje różnica 0,01s. Gratuluję obu autorom!
Fujifilm X-E3 23/2
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
a w sumie, to może można sprawdzić kto oddał ostatni głos na hesję? Ciekawostka fajna by była![]()
Wiem kto i jk glosowal, w skrypcie nie ma daty oddania glosu, jednak jak znam zycie, mozna to sprawdzic. Macku, myle sie?![]()
ja bym sie nie zdziwil gdyby ostatnia osoba ktora zaglosowala na moja fote byla...
Marika hihi
wlasnie wiozlem tesciowa z dworca gdy po przyjezdzie sie dowiedzialem
ze postanowila oddac swoj glos
dlatego sugerowalem remis
ja swojego nie oddalem
chociaz zawsze glosuje nawet na swoje jak mi sie podoba najbardziej
juz taki jestem![]()
Skontaktuj się z nami