taaaa coniektorzy chca miec i D200 i fuche moderatora...![]()
Szukaj
1 - admin
2 - hesja
taaaa coniektorzy chca miec i D200 i fuche moderatora...![]()
jak już pisałem do Ciebie Sławku zakupiony u Ciebie D80 mi wystarcza w zupełności, nie potrzebuję naciągać Cię na D200, a co do moderatora to nawet gdybym zagłosował na Piotra to i tak moderatorem... raczej nie chciałbym zostać, duża odpowiedzialność, mało czasu i wogóle
sądzę że podobnie jak ja myśli wiele innych osób więc nie ma się co obawiać
pozdrawiam
WP
szkoda, że to już nie to samo forum...
Cieszę się z takiego wyniku, bo widzę że wyszyscy mieli podobny problem z zagłosowaniem. A tak werdykt jest niemal Salomonowy. Gratulacje dla obydwu panów, bo po raz kolejny widzę, że warto tu zaglądać.
Ostatnio edytowane przez fIlek ; 18-02-2007 o 23:02
nie oszukujmy się, zwycięzca jest 1 tak jak przegranynie ma znaczenia, że jednym punktem
)))))
![]()
Sławku - gratulaje!!!
Witam Wszystkich.
Cóż można powiedzieć : gratulacje dla zwycięzcy, gratulacje dla pokonanego. Wygrał mój typ, co wcale nie znaczy, że Tryptyk Admina był gorszy.
Łza się w oku kręci, Panowie Najserdeczniejsze Gratulacje.
Pozdrawiam, QuadMan
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
Dokładnie tak samo uważam.nie oszukujmy się, zwycięzca jest 1 tak jak przegranynie ma znaczenia, że jednym punktem
)))))
admin - ale jak wystawiłbyś avatara to byś wygrał - to się nazywa puszcza na głowie))))))))))
Dzięki takiemu wynikowi 50.18% głosujących może mieć wrażenie, że to od nich zależała wygrana jednego z grających. Zarówno Admin jak i Hesja wygrali w moich oczach. Oba zdjęcia są świetne
Wielkie gratulacje Hesja!
Ps. Panowie wasze prace dają takiego kopa i motywację do dalszej pracy, chyba to jest największy sukces tych pojedynków.
Skontaktuj się z nami