Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjęcie

Głosujących
283. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1 - admin

141 49,82%
  • 2 - hesja

142 50,18%
Strona 15 z 20 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 192

Wątek: Admin vs. Hesja

Domyślnie

ciekawy wynik, fajnie, że pojedynek przyciągnął móstwo głosujących

rzutem na taśmę wygrywa.... żubr!!!

Domyślnie

eeee nooo
    co to?
    jakie gratulacje?
    to zadne zwyciestwo!
    przy takiej liczbie tylko jeden punkt???

PROPONUJE UZNAĆ REMIS JAKO OFICJALNY WERDYKT

jeden punkt to albo komus sie omsklo
    albo sie komus zapomnialo
    albo...
    nie wazne
    byla fajna zabawa
    aczkolwiek powiem szczerze ze moja ambicja fotograficzna zostala wystawiona na bardzo
    duza probe
    bo generalnie wszyscy focimy (szczegolnie na Zlotach) dla przyjemnosci
    ale jednak kazdemu z nas zalezy na tym by popelnic jak nalepsze zdjecie

powiem szczerze ze bardzo sie ciesze ze sytuacja jest remisowa
    bo byloby baaardzo dla nas niefajnie gdyby ktoras z fotek osiagnela duza przewage
    a tak jest luzik... i nadal sie bedziemy kochac hihi

aaa i jeszcze jedno:
    wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy o naszych fotach napisali tyle dobrych i tez krytycznych slow
    mam nadzieje ze wstydu nie ma i...
    mam nadzieje ze juz nie bedzie pojedynkow miedzy przyjaciolmi
    a tylko miedzy ludzmi na forum ktorzy chca/musza sobie i swiatu cos udowodnic!
    (pamietaj Piotrek) hihi
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

PROPONUJE UZNAĆ REMIS JAKO OFICJALNY WERDYKT

Boze bron, bo zazadaja dogrywki. Mnie wystarczy prowadzenie przez caly niemal tydzien, choc wczoraj zubr zlapal nawet 6 punktowa przewage Generalnie dziekuje wszystkim ktorym sie chcialo kliknac, tym ktorym chcialo sie opatrzyc to komentarzem, tym bardziej. Swietnie sie bawilem w ciagu tego tygodnia i to dla mnie zawsze najwazniejsza sprawa. Lista osob do zbanowania dostepna bedzie wkrotce na tych stronach. SZYKUJCIE SIE MOI DRODZY!

mam nadzieje ze juz nie bedzie pojedynkow miedzy przyjaciolmi
    A ja mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze cala masa Nic tak nie laczy jak zdrowa rywalizacja. Mam juz nawet kandydata, a dokladniej kandydatke

Jeszcze raz wielkie dzieki za Wasze glosy.

Domyślnie

Gratulacje dla Was
    Super foty

Domyślnie

REMIS I TYLE

wiem co mowie
    bez dogrywek...
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bodzio Zobacz posta
    ...4. Zdjecia musza byc wykonane po dacie ustalenia tematu!

oraz wiedząc, że fotki żubra pojawiły się 8 lutego, a termin ustalony został 18 lutego:

Chyba zdjęcie z żubrem nie spełnia wymogów regulaminu.
    Przeczytaj to jeszcze raz (sam napisales), ale dokladnie, ze zrozumieniem i odpowiedz czemu wg ciebie zdjecie zubra mialoby nie spelniac wymogow regulaminu?.

Data ustalenia tematu to jedna data, a data ogloszenia wynikow to druga. 8 lutego to pomiedzy nimi.
    pzdr
    irek
    Ostatnio edytowane przez wampirek ; 18-02-2007 o 21:09

Domyślnie

Wielkie gratulacje dla obu .
    Ja rownież myślę, że ten jeden punkt to nieporozumienie i należy uznać remis (bo właściwe tak by było gdyby mój tata był zarejstrowanym użytkownikiem i zagłosował) . Żadnych dogrywek - remis to najprzyjemniejszy wynik - ja bardzo lubię remisy .

A teraz parę słów o zdjęciach - ponarażam się wam, a co mi zależy i tak jutro wyjeżdżam na tydzień .

Pierwsze - ukazana tu została delikatność puszczy, tajemniczość, niemalże jej kobiecość (ale bzdury wypisuję ).

Drugie - oko... intrygujące oko... może jakaś nostalgia w tym oku... (ponownie bzdury ).

Długo się namyślałam nim podjęłam decyzję ale jednak podjęłam. Wygrało zamiłowanie do tajemniczości. Bo mimo, że oko było naprawdę fajne to jednak tryptyk miał w sobie coś co poruszało mną bardziej i to właśnie tajemnicze "coś" sprawiło, że oddałam na niego swój głos.

A na koniec gratulacje dla mnie, że chciało mi się podzielić z wami swoim pokrętnym rozumowaniem i narazić na zostanie posądzoną o bycie wazeliniarą forumową albo kimś w tymże rodzaju .
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Serdeczne gratulacje dla obu uczestników. Głosowałem na żubra, ale dziś wszedłem, popatrzyłem i pomyślałem, kurczę, ale to RGB jest dobre!

Dziękuję również obu uczestnikom za lekcję pokory - myliłem się w kwestii autorstwa zdjęć. A taki byłem pewny swego... Hesja - przepraszam.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Lista osob do zbanowania dostepna bedzie wkrotce na tych stronach. SZYKUJCIE SIE MOI DRODZY!
    jestem gotowy

Nie jestem szumofobem, używam cropa i jak potrzebuje wysokiego ISO.
    Tamzooka 150-600, T 300 2.8 kenko TC 1,4 2,0

Domyślnie

gratulacje dla oby dwóch pojedynkujących się takiego pojedynku to już chyba się (długo) nie doczekamy

głosowałem na 1
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Strona 15 z 20 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów