ciekawy wynik, fajnie, że pojedynek przyciągnął móstwo głosujących
rzutem na taśmę wygrywa.... żubr!!!
Szukaj
1 - admin
2 - hesja
ciekawy wynik, fajnie, że pojedynek przyciągnął móstwo głosujących
rzutem na taśmę wygrywa.... żubr!!!
eeee nooo
co to?
jakie gratulacje?
to zadne zwyciestwo!
przy takiej liczbie tylko jeden punkt???
PROPONUJE UZNAĆ REMIS JAKO OFICJALNY WERDYKT
jeden punkt to albo komus sie omsklo
albo sie komus zapomnialo
albo...
nie wazne
byla fajna zabawa
aczkolwiek powiem szczerze ze moja ambicja fotograficzna zostala wystawiona na bardzo
duza probe
bo generalnie wszyscy focimy (szczegolnie na Zlotach) dla przyjemnosci
ale jednak kazdemu z nas zalezy na tym by popelnic jak nalepsze zdjecie
powiem szczerze ze bardzo sie ciesze ze sytuacja jest remisowa
bo byloby baaardzo dla nas niefajnie gdyby ktoras z fotek osiagnela duza przewage
a tak jest luzik... i nadal sie bedziemy kochachihi
aaa i jeszcze jedno:
wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy o naszych fotach napisali tyle dobrych i tez krytycznych slow
mam nadzieje ze wstydu nie ma i...
mam nadzieje ze juz nie bedzie pojedynkow miedzy przyjaciolmi
a tylko miedzy ludzmi na forum ktorzy chca/musza sobie i swiatu cos udowodnic!
(pamietaj Piotrek) hihi![]()
PROPONUJE UZNAĆ REMIS JAKO OFICJALNY WERDYKT
Boze bron, bo zazadaja dogrywki. Mnie wystarczy prowadzenie przez caly niemal tydzien, choc wczoraj zubr zlapal nawet 6 punktowa przewageGeneralnie dziekuje wszystkim ktorym sie chcialo kliknac, tym ktorym chcialo sie opatrzyc to komentarzem, tym bardziej. Swietnie sie bawilem w ciagu tego tygodnia i to dla mnie zawsze najwazniejsza sprawa. Lista osob do zbanowania dostepna bedzie wkrotce na tych stronach. SZYKUJCIE SIE MOI DRODZY!
A ja mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze cala masamam nadzieje ze juz nie bedzie pojedynkow miedzy przyjaciolmiNic tak nie laczy jak zdrowa rywalizacja. Mam juz nawet kandydata, a dokladniej kandydatke
Jeszcze raz wielkie dzieki za Wasze glosy.
Gratulacje dla Was
Super foty
REMIS I TYLE
wiem co mowie
bez dogrywek...
Ostatnio edytowane przez wampirek ; 18-02-2007 o 21:09
Wielkie gratulacje dla obu.
Ja rownież myślę, że ten jeden punkt to nieporozumieniei należy uznać remis (bo właściwe tak by było gdyby mój tata był zarejstrowanym użytkownikiem i zagłosował)
. Żadnych dogrywek - remis to najprzyjemniejszy wynik - ja bardzo lubię remisy
.
A teraz parę słów o zdjęciach- ponarażam się wam, a co mi zależy i tak jutro wyjeżdżam na tydzień
.
Pierwsze - ukazana tu została delikatność puszczy, tajemniczość, niemalże jej kobiecość(ale bzdury wypisuję
).
Drugie - oko... intrygujące oko... może jakaś nostalgia w tym oku... (ponownie bzdury).
Długo się namyślałam nim podjęłam decyzję ale jednak podjęłam. Wygrało zamiłowanie do tajemniczości. Bo mimo, że oko było naprawdę fajne to jednak tryptyk miał w sobie coś co poruszało mną bardziej i to właśnie tajemnicze "coś" sprawiło, że oddałam na niego swój głos.
A na koniec gratulacje dla mnie, że chciało mi się podzielić z wami swoim pokrętnym rozumowaniem i narazić na zostanie posądzoną o bycie wazeliniarą forumową albo kimś w tymże rodzaju.
Serdeczne gratulacje dla obu uczestników. Głosowałem na żubra, ale dziś wszedłem, popatrzyłem i pomyślałem, kurczę, ale to RGB jest dobre!
Dziękuję również obu uczestnikom za lekcję pokory - myliłem się w kwestii autorstwa zdjęć. A taki byłem pewny swego... Hesja - przepraszam.
gratulacje dla oby dwóch pojedynkujących siętakiego pojedynku to już chyba się (długo) nie doczekamy
![]()
głosowałem na 1
.:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
.:KORAB:.
Skontaktuj się z nami