Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Sam nie wiem czy się tak jaracie ... hehe ale jak byś wytknął jakieś błędy które pominęli przedmówcy było by fajnie

Domyślnie

Rambobambo, ja to cienias jestem i moje zdanie nie jest wiele warte, choć jestem już nieuleczalnie
    i dożywotnio chory na fotoholizm we wszystkich przejawach
    Jak codziennie nie obejrzę jakiś zdjęć to mnie się trzęsą ręce i mam mdłości.

1
    jest całkiem fajna, ale bez tej dłoni która wygląda staro, nie przystaje też kolorem skóry.
    Wyglada żle i sztucznie. Obciąć dół i trochę lewej będzie fajniej.
    PG wygląda jak niedoświetlony róg, bo taki też jest. Jak przekadrujesz to zniknie, a
    jak nie to imo zamalować.

Poza tym jest jest ok. Fajna poza i ogólne światło.

2
    Ponownie niedoświetlone rogi. Wygląda to żle, widać błędy technicznie.
    Z takim tłem wygląda to niekorzystnie.

Zbyt silne światło kontrowe które wypaliło włosy, widać ochydne aberacje.
    Niedoswietlona część z kolczykiem z prawej strony.
    Brzydki, wyrażny cień pod podbródkiem.
    Za dużo białego z lewej strony.
    Dziwnie wyglądają białka oczu, jakby retuszowane w PS; lewe oko wygląda dziwnie na większe, prawe przymglone.

Tyle potrafię napisać na bardzo szybko, z pierwszego podejścia.. Zważ, że nie mam wielkiego pojęcia i to co napisałem to mogą być bzdury.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

No taki opis mi się podoba i z wieloma rzeczami się zgadzam a co do tła to było całe białe ... domalowałem w PS koloru trochę żeby nie biło po oczach wiec to nie jest niedoświetlenie tylko tak ma być

Domyślnie

A to przepraszam, jak sobie artysta uważa.
    Mnie to się niepodoba.

pozdrawiam serdecznie.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów