Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Human Rights Logo

Właśnie odbywa się międzynarodowe, internetowe głosowanie na logo Fundacji Praw Człowieka. Jednym z finalistów jest Polak, Bydgoszczanin i fotograf z zamiłowania. Jego projekt został wybrany spośród 15 000 prac i bierze udział w ścisłym finale. Moje uznanie zdobył przede wszystkim prostą formą i doskonałą argumentacją. Logo musi być łatwo kojarzone, czytelne, unikalne, prezentować się dobrze w dowolnym kolorze i nieść przekaz. Jeżeli uznacie że projekt ten zasługuje na poparcie, dołączcie się do głosowania a być może sprawimy, że Polska będzie kojarzona przez lata z Human Rights. Dajcie znać znajomym, bo media w Europie informują i agitują, w Polsce, niekoniecznie.

Grafika, Symbol, Prawa Człowieka

Facebok

Głosowanie trwa do 17.09. Wpisujcie się do wątku co jakiś czas, żeby nie upadł zbyt szybko, bo uważam, że zasługuje na uwagę. O ile moja prośba jest realna proszę jeszcze o powstrzymanie złośliwej krytyki i wyrażanie szczerych opinii i rzeczowych komentarzy. Dziękuję
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Zaglosowalbym, a co tam, gdybym wiedzial gdzie i jak.

Domyślnie

Ok, zalatwione

Domyślnie

Bardzo dobry projekt. Ma duże szanse.

Domyślnie

Głos oddany.
    Bardzo fajny pomysł. Życzę wygranej
    nic...

Domyślnie

Bardzo fajne logo. Przejrzyste, czytelne i co ważne, łatwe do narysowania odręcznie.

Domyślnie

"Spamujcie" inteligentnie wśród znajomych. Spróbujcie zachęcić słowem i przekazać co wam się podoba w projekcie Mariusza. Ja zwróciłem uwagę na hasła o których prawie zawsze się zapomina wstawiając inne, trywialne już. Jedno z ciekawszych: "Wolność ograniczona przez równe prawa innych"

Głosowanie
    Ostatnio edytowane przez fushiro ; 14-09-2011 o 11:59 Powód: red txt
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Ojjj, naprawdę fajne. Właśnie - proste, czytelne i z przekazem. Głosujmy, bo inne loga wypadają dość blado na jego tle.

Domyślnie

Proste, czytelne i estetyczne. Poszło.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów