Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Bloki zieleni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vixhs Zobacz posta
    to osiedle- to na przeciwko palmiarni ?
    Mniej więcej, koło Alei Kasztanowej.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Jakoś nie trafiają do mnie te foty. Wejdź na jakieś drzewo, albo komin poszukaj innej perspektywy, znajdź coś ciekawszego, wysil sie.
    Zartowałem, mogą być

Domyślnie

hmmm zapewne to nie są zdjęcia pokroju tych jakie setkami albo tysiącami oglądałeś w zakładzie foto...?

a tak na serio - ja mam zawsze problem z odbiorem tego typu zdjęć - jako zwykłe dokumentacyjne fotki chyba nie są dobre (bo i krzywo i mało szczegółów), a jako "art" - hmm chyba jestem po prostu zbyt mocno stąpająca po ziemi, żeby to właściwie poczuć.

PS zero złośliwości tylko szczere intencje.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    hmmm zapewne to nie są zdjęcia pokroju tych jakie setkami albo tysiącami oglądałeś w zakładzie foto...?
    Dobra ironia Nie są to tego typu zdjęcia, aczkolwiek zrobione zostały niedługo po zakupieniu lustra, a wtedy jeszcze nie bardzo się różniłem od przeciętnego, niedzielnego pstrykacza, który nie rozróżnia magenty od cyjanu

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    a tak na serio - ja mam zawsze problem z odbiorem tego typu zdjęć - jako zwykłe dokumentacyjne fotki chyba nie są dobre (bo i krzywo i mało szczegółów), a jako "art" - hmm chyba jestem po prostu zbyt mocno stąpająca po ziemi, żeby to właściwie poczuć.

PS zero złośliwości tylko szczere intencje.
    Ja też stąpam mocno po ziemi i jestem pragmatykiem. Nie zamierzałem zrobić zdjęć artystycznych tylko właśnie dokumentacyjne, ale w ciekawym ujęciu. Jak już wcześniej napisałem nie uważam ich za dobre, bo wiem, że krzywo i niebo spaprane na dwójce, ale jeszcze tam wrócę i się poprawię. Szczegółów więcej nie będzie, bo tam ich po prostu nie ma, a nawet jeśli są, to ja ich na moich zdjęciach nie chcę
    The pięćdziesiąt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    Jakoś nie trafiają do mnie te foty. Wejdź na jakieś drzewo, albo komin poszukaj innej perspektywy, znajdź coś ciekawszego, wysil sie.
    Zartowałem, mogą być
    Dobra dobra... i tak wiem, że Ci się nie podobają
    The pięćdziesiąt

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów