Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wrzosowo

Domyślnie Wrzosowo

Cześć!
    Nie wiem jak Wam ale mi się podoba Mam jeszcze kilka innych z tego setu ale nie wrzuconych na flickr więc nie wrzucę na forum. Pod wieczór....jeśli to Wam się spodoba.

Domyślnie

Mi się podoba
    Może tylko odczekałbym żeby chłopczyk odwrócił się twarzą do słońca - chyba znalazł się akurat w cieniu drzewa. Nie przeszkadza mi to jednak zbytnio
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Oszczędny w słowach Awatar m_are_ks
    Miasto
    Wrocław/Poznań

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcie. Udało się uniknąć cieni na twarzy co w lesie często się zdarza.
    ...to jest tylko moje zdanie.
    Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.

Domyślnie

Dzięki. Wieczorkiem wrzucę może jakieś "z twarzą"

Domyślnie

A to ?
    kurza twarz. nie wyświetla się.
    A teraz?
    Ostatnio edytowane przez uomatko ; 18-09-2011 o 21:13

Domyślnie

wieczorkiem z 12 na 18
    jak podświetliłeś twarz chłopca? niby nie widać ale jakoś mam wrażenie, że tak było...
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Ja wolę światełko i obróbkę na pierwszym. Wrzosy wyszły rewelacyjnie, tak koronkowo. Podoba mi się też światło w tle i na pierwszym planie. Bajkowo.
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Nic nie podświetlałAm niczym. tylko słońce i my. mam lampę ale nie używam bo nie umiem. poważnie. zbyt skomplikowane dla mnie. nie, nie obsługa tylko stosowanie.
    Robione po 18 h. aaaaaaa.....o to chodziło. No tak. Długie wieczory są w Wielkopolsce
    Ostatnio edytowane przez uomatko ; 18-09-2011 o 22:03

Domyślnie

fajne foto w tych wrzosach -podoba się

Domyślnie

dziwię się, że tak mało wrzosów tutaj na forum.
    Przecież to jak znicze 1 listopada.
    I jak snopki latem.
    I traktory przy żniwach.

Uprawnienia umieszczania postów