Szukaj
Mi się podoba
Może tylko odczekałbym żeby chłopczyk odwrócił się twarzą do słońca - chyba znalazł się akurat w cieniu drzewa. Nie przeszkadza mi to jednak zbytnio![]()
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Bardzo ładne zdjęcie. Udało się uniknąć cieni na twarzy co w lesie często się zdarza.
...to jest tylko moje zdanie.
Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.
Dzięki. Wieczorkiem wrzucę może jakieś "z twarzą"![]()
wieczorkiem z 12 na 18
jak podświetliłeś twarz chłopca? niby nie widać ale jakoś mam wrażenie, że tak było...
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Ja wolę światełko i obróbkę na pierwszym. Wrzosy wyszły rewelacyjnie, tak koronkowo. Podoba mi się też światło w tle i na pierwszym planie. Bajkowo.
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
Nic nie podświetlałAmniczym. tylko słońce i my. mam lampę ale nie używam bo nie umiem.
poważnie. zbyt skomplikowane dla mnie. nie, nie obsługa tylko stosowanie.
Robione po 18 h. aaaaaaa.....o to chodziło. No tak. Długie wieczory są w Wielkopolsce![]()
Ostatnio edytowane przez uomatko ; 18-09-2011 o 22:03
fajne foto w tych wrzosach -podoba się
dziwię się, że tak mało wrzosów tutaj na forum.
Przecież to jak znicze 1 listopada.
I jak snopki latem.
I traktory przy żniwach.
Skontaktuj się z nami